9,3
7.590 beoordelingen
vangent-voordeelpas.jpeg

Van Gent voordeelpas

Wij belonen onze trouwe klant graag

Laat u door ons een standaard onderhoudsbeurt uitvoeren of koopt u bij ons een nieuwe auto of een occassion? Dan ontvangt u meteen de Van Gent Voordeelpas. Gratis.

Met de van Gent voordeelpas geniet u onder meer van de volgende voordelen:

Gratis vervangend vervoer
Wij begrijpen dat u graag mobiel bent én blijft. Brengt u uw auto weg voor een onderhoudsbeurt of reparatieklus? Wij regelen vervangend vervoer voor u. U betaalt alleen de verbruikte brandstof. 

24 uurs Europese pechhulp (incl. pechhulp in uw woonplaats)
Als u uw Toyota laat onderhouden met de standaard onderhoudsbeurt, wordt de Toyota Pechhulp gratis verlengd tot de volgende onderhoudsbeurt. Zo geniet u van alle zekerheid onderweg. Ook kunt u de pechhulp optioneel aanschaffen bij een budget onderhoudsbeurt. Lees meer over de Toyota Pechhulp

Gratis lampjes (buitenzijde) vervangen
Doet één van uw lichten het niet meer? Grote kans dat het tijd is om het lampje te vervangen. Wij vervangen dit kosteloos voor onze loyale klanten. U betaalt slechts het lampje en niet de montage.

Gratis vloeistoffen bijvullen
Moet uw motorolie worden bijgevuld? Of de ruitenvloeistof is op? Wij vullen vloeistoffen gratis bij.

Gratis APK
Tijd voor een APK-keuring? Als pashouder betaalt u alleen de wettelijke afmeldkosten tijdens een onderhoudsbeurt. Komt u apart langs voor alleen een keuring dan betaalt u het vaste lage tarief van slechts € 19,95.

Gratis ster-reparatie voorruit
Een klein sterretje in uw ruit kan grote gevolgen hebben. Laat deze tijdig én gratis door ons repareren, zodat u weer veilig de weg op kunt. 

Gratis wielenwissel bij opslag via van Gent
Rond de seizoenswisselingen verruilen we uw winterbanden kosteloos voor zomerbanden (en andersom). Bij de wisseling zorgen we ervoor dat uw wielen gewassen onder uw auto worden gemonteerd.  U betaalt dan alleen de halfjaarlijkse opslagkosten. Slaat u de wielen zelf op? Dan betaalt u wel de wisselkosten.

Gratis autowasbeurt bij onderhoud
Is de onderhoudsbeurt uitgevoerd dan zorgen wij ervoor dat uw auto naderhand glimmend voor de dag komt. Dit geldt vanaf de standaard onderhoudsbeurt

Let op: de budget onderhoudsbeurt geeft geen recht op de Van Gent Voordeelpas

Plan uw werkplaatsafspraak