9,4
4.175 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Gent

9,4

4.175 beoordelingen - Powered by TNS

Klant gericht super bedrijf.

D van dijk (Rhenen )
26-02-2021

Wij zijn wederom uiterst tevreden over de service en communicatie. Het altijd vriendelijke en meedenkende personeel vind je lang niet overal. Bij deze garage is het men doet wat moet en wat men besproken heeft. Een hele dikke pluim!

W van den Dikkenberg
25-02-2021

Ik wordt altijd correct geholpen.

Breus Hardeman (Veenendaal )
25-02-2021

Je wordt er prettig geholpen. Er wordt goed gecommuniceerd en je weet waar je aan toe bent.

Kees (Veenendaal)
25-02-2021

Een garage waar je je welkom voelt. Met veel persoonlijke aandacht. Je kunt op hen rekenen.

BFM van Achter (RHENEN )
25-02-2021

Uitstekend bedrijf in alle opzichten!

S.P. van den Hoek (Veenendaal)
25-02-2021

Al jaren een tevreden klant!

H.D.van den Bovenkamp (Veenendaal)
25-02-2021

Op deze dealer kun je altijd een beroep doen.

Dhr. J.W. Reimink (Ede)
25-02-2021

Zeer klantvriendelijk, klopt altijd als ze iets afspreken.

Trudy Bunt (Otterlo)
25-02-2021

Goede garage.

Suyver (Ede)
25-02-2021

De Toyota Corolla heb ik 20 jaar geleden als drie jaar oude auto gekocht bij Gebr. Van Gent Veenendaal. In de 20 jaar dat ik daar mijn auto in onderhoud heb, heb ik alleen positieve ervaringen opgedaan. Zowel qua vriendelijkheid, snelheid en (erg belangrijk) de prijs die ik voor de onderhoudsbeurten en reparaties betaal. En dan heb ik het nog niet eens over de kwaliteit van de auto: doet het altijd en niet te hoge kosten.

Diane van Galen (Veenendaal)
22-02-2021

Alle jaren klant bij autobedrijf Van Gent. Betrouwbaar bedrijf, altijd goede prijs voor inruil auto, service is fantastisch, alle auto’s met veel plezier gereden. Ook mijn huidige auto is een Toyota van Van Gent.

M. A. Hartog (Veenendaal )
22-02-2021

Netjes te woord gestaan en proberen altijd tot een oplossing te komen.

Van baaren (Scerpenzeel)
22-02-2021

Klantvriendelijk, ter zaken kundig, no nonsens, komen hun afspraken na en zeer zakenkundig.

Dhr B.M.BOUWMEESTER (Veenendaal)
22-02-2021

Erg prettige Toyota-dealer waar je je als klant nog echt koning voelt. Uitstekende service en zeer vriendelijke en vakbekwame medewerkers die ook graag met je meedenken. Van harte aanbevolen!

Reinder Carton (Amersfoort)
22-02-2021

Prettige service.

Frans de Jong
22-02-2021

Betrouwbaar, klantgericht, prettig in de omgang, "afspraak = afspraak".

Kolenbrander (.)
22-02-2021

Ik rijd inmiddels met mijn 7e Toyota, ik kocht zes keer een auto die ongeveer twee jaar oud was. Het is twee keer gebeurd dat na enkele maande de accu moest worden vervangen, wat zonder kosten werd opgelost. De auto waarin ik nu rijd heb ik nieuw gekocht en bevalt uitstekend. Ik heb alleen maar waardering voor de gebr. van Gent en hun personeel.

W. van den Brink
22-02-2021

Deskundig en vriendelijke personeel, goede service, nette prijzen.

Dhr Linge
22-02-2021

Van Veenendaal behandelt je auto als haar vriend en zo gaan ze ook om met haar klanten.

Wim Dijkman (Werkhoven)
22-02-2021

Goede garage en vriendelijk personeel.

Jan v Geerenstein (Veenendaal)
22-02-2021

Klantvriendelijk, betrouwbaar en vakkundig.

Bart van Doeland (Veenendaal)
22-02-2021

Uitstekende Toyota dealer. Komen afspraken na. Goede prijs kwaliteit.

Ton van Cooten (Ede)
22-02-2021

Het is een fijne garage, waar ze je altijd te woord staan, tijd voor je hebben en je altijd proberen te helpen.

W. Schut (Ede)
22-02-2021

Prettige zaak, fijne vriendelijk personeel.

Mevr H Joosten (Ede)
22-02-2021

Klantvriendelijk, goed advies, snelle dienstverlening.

Dhr. R. Slangen (Ede)
22-02-2021

Als ik bij de Gebr. van Gent kom voor mijn auto en ik heb vragen is hun niets te gek om mij te helpen. Als ik iets niet snap wordt mij dat goed en duidelijk uitgelegd, zodat ik als klant een tevreden gevoel heb. De monteurs is niets te beroerd om iets uit te leggen en ze roepen je dan even bij de auto voor uitleg.

Dhr. G. Welbergen (Ede)
22-02-2021

We zijn al 15 jaar een tevreden klant met weing problemen over de Toyota Yaris, die al 12 jaar oud is. Hiervoor ook Toyota gereden.

Elbertsen (Ede)
22-02-2021

Vriendelijke en deskundig personeel. Duidelijk in communicatie over de verwachte reparaties. Prima vervangend vervoer.

Richard op den Kamp (Driel)
22-02-2021

Vriendelijk personeel en goede hulp.

Jill (Veenendaal )
19-02-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.