Beoordelingen Toyota Van Gent

9,4

3.489 beoordelingen - Powered by TNS

Zeer tevreden.

Ineke v roekel (Veenendaal)
05-11-2019

Klantvriendelijk goede service ze staan altijd voor je klaar.

Elize Nobel (Veenendaal )
05-11-2019

_

Fred
05-11-2019

De mensen die werken bij Gebr. van Gent zijn ter zake kundig en prettig tijdens gesprekken.

P.M. van Ginkel (Woudenberg)
05-11-2019

Een mooie ruime vestiging, met moderne uitstraling en klantvriendelijk personeel en uitstekende service.

P. Huberts (Driebergen)
05-11-2019

Gewoon goed!

Mevr. I. Maassen
05-11-2019

Daar wij door van Gent altijd zeer goed geholpen zijn toen wij nog in Veenendaal woonden ben ik terug gegaan naar van Gent. En uiteraard met volle tevredenheid. Ze zijn niet voor niets de beste dealer van Nederland, en volledig verdiend.

Hans Beringen. (Dronten.)
05-11-2019

Gebr. Van Gent heeft er een vaste klant bij. Fijn management; medewerker is een erg prettig persoon om zaken mee te doen; betrokken en niet opdringerig. En natuurlijk een mooie auto!

Hans Ubbink (Voorthuizen)
01-11-2019

Prettige en betrouwbare dealer.

M. can Eijk (Utrecht )
29-10-2019

Mijn hele familie is al jaren zeer tevreden klant. Uitstekende service.

V. Schalkx
29-10-2019

het was naar wens

hendriksen (ederveen)
23-10-2019

Wij hebben alleen maar positieve ervaringen

Veldboom bulten (Zeewolde)
23-10-2019

Dat kan ik zeker als ik een 10 zou geven blijft er niets meer te wensen over, zo blijft er ook ruimte over voor discussie.Personeel van monteur tot balie medewerkers en showroom personeel zijn en blijven altijd vriendelijk. Dat lijkt mij voor een bedrijf als Van Gent een goede binnenkomer.

Ger Welbergen (Ede)
23-10-2019

Goede service en erg klantvriendelijk.

W h Hommersom (Wageningen )
23-10-2019

Altijd bereid tot advies en hulp

Hazel Hageman (Ede)
23-10-2019

Behulpzaam, meedenkend en oplossing gericht.

Erick Jan Kaljee (Veenendaal)
23-10-2019

Goede service, correcte en vriendelijk behandeling als klant.

Frans van de Loo (Berg en Dal)
22-10-2019

Dit is een uitstekend geleid bedrijf.

Drs.S.W.O. Ros (Doorn.)
22-10-2019

zij verrichten goed werk wat afgesproken is en zijn te vertrouwen ,zover ik tot nu toe ondervonden en dat is al ca.10 jaar

C.J.van der Sluijs (Ede)
22-10-2019

Zeer toegankelijk en eerlijk personeel. De geboden service is super. Ik voel mij altijd welkom in zowel de showroom als de garage. Er heerst in het bedrijf een positieve sfeer en stemming. Hier is men gericht op de klant.

Marcel van Wijk (Ede)
18-10-2019

Al 40 jaar zeer tevreden klant bij fa van Gent. Helaas nu in de volgende 'val' getrapt: Heb proef gereden in een comfortabeler model, dan welke ik zelf heb aangeschaft. Rijplezier valt derhalve tegen, nog los van een aantal 'mankementen' in mijn huidige RAV4. Had ik mijn vorige RAV4 maar nooit 'weggegeven'. Dit overkomt mij maar 1 keer en ik kijk nu uit naar een ander merk (BMW X5)

P.Doornbos (Veenendaal)
16-10-2019

Van Gent doet wat ze belofen

Adrie van den Heuvel (Ermelo)
16-10-2019

Geweldige service ,bij Gebr. Van Gent werken prettige mensen,met liefde voor hun vak.

Lieke van Uitert (Bennekom)
16-10-2019

Ik ben zeer tevreden over de service van Toyota dealer van Gent.

mevr.E. Bouman (Veenendaal)
16-10-2019

11x beste dealer van Nederland, dat komt niet zomaar 'binnenrijden',.... dan sta je structureel ergens vóór en achter! Het ziet er allemaal zeer verzorgd uit, je kunt er dan ook zelfs zonder bril veel vanaf lezen!

Dhr. Alfons de Vocht (Veghel (Meierijstad))
16-10-2019

Afspraken kloppen en vriendelijk personeel

Dhr. Van Ekeris (Veenendaal)
16-10-2019

Eerlijk, behulpzaam, meedenkend, persoonlijk contact.Gaan net de stap verder om klanten te behouden.Ga zo door!

E louwerens (Woudenberg)
16-10-2019

Geweldige service, houden zich aan de afspraken, vriendelijk mensen en deskundig

M van Steenbergen
16-10-2019

Met deze Garage heb ik nooit echte problemen, als er iets is wordt het tot volle tevredenheid opgelost.

Ton van Harselaar (Bennekom)
16-10-2019

Prettige ontvangst .

Dhr. W.J. Rothuizen (Ede)
16-10-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.