9,4
3.940 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Gent

9,4

3.940 beoordelingen - Powered by TNS

Wij hebben voor het eerst de auto weggebracht bij van Gent voor een servicebeurt. We kregen heldere informatie en werden goed op de hoogte gehouden van wat er vervangen moest worden aan de auto. Aan alle afspraken voldaan. Prima tevreden.

L. Kraak (Wageningen)
14-09-2020

Betrouwbaar, eerlijk, persoonlijk en professioneel.

Jan-Wouter (Maarn)
14-09-2020

Vriendelijke ontvangst, degelijke en betrouwbare afhandeling, keurige informatie voor aanvang reparaties.

Harko Kloeze (Wageningen)
10-09-2020

Goed bedrijf met een werkplaats die oké is.

Bert Meerbeek (Lelystad)
10-09-2020

Netjes en correct behandeld, netjes op tijd en werkzaamheden correct uitgevoerd.

G.Hartmans (Waardenburg.)
10-09-2020

Een betrouwbaar bedrijf met vriendelijke medewerkers. Makkelijk bereikbaar en veel ruimte voor stalling van de auto

F Postma (Bennekom)
10-09-2020

Garage en werkplaats voldoen voor mij uitstekend! Vriendelijke mensen en wordt zeer prettig behandeld.

Theo de Jong (Ede)
10-09-2020

Fijn bedrijf waar ze nog echt klantvriendelijk zijn en niet te vergeten, een goede service geven.

Jan Wiersma (Mildam)
07-09-2020

Het is een fijne garage.

Mer veenis (ede)
07-09-2020

Perfecte dealer en goede service.

J.Veenbrink (Veenendaal)
02-09-2020

Het is lastig om van de standaard onderhoudsbeurt af te wijken en er kan alleen een mobiel nummer ingevoerd worden op de website om een afspraak te maken.

L.J. van Rooijen (Overbetuwe)
02-09-2020

Een uitstekend en vriendelijk bedrijf zowel verkoop als werkplaats, altijd met je meedenkend als klant.

T.Laanstra (Ede )
02-09-2020

Offerte aangevraagd over een update voor mijn navigatie van mijn Landcruiser. Bedrag was 170 euro prima. Nadat ik en dag gereden had klopte de navigatie niet. Terug naar van Gent en gevraagd van wanneer de update was. Dit was vierde kwartaal 2019. Op 13 april 2019 is er een nieuwe tunnel geopend in Veenendaal. Stond er niet in. Als er nu 14 maanden na opening van de tunnel dit nog niet in de navigatie update staat van augustus 2020 heeft Toyota het niet begrepen. Kan me niet voorstellen dat als ik nu een nieuwe Toyota Landcruiser koop met navigatie deze tunnel er niet instaat. Werd pas echt boos toen de dame aan de balie mijn klacht afdeed met: Dan moet U Toyota maar daar over informeren. Als je echt met klanten bezig bent zeg je zo iets niet. Echt mijn laatste bezoek geweest!

Henk.J.M.van Brummelen (Ederveen)
02-09-2020

Altijd word je correct te woord gestaan en krijg je duidelijke uitleg van wat er gedaan gaat worden dan wel gedaan is. Een fijn gevoel dat je veilig met je auto op stap kan gaan.

Mevrouw M. IJdema (Bloemendaal)
27-08-2020

Punctueel, plezierig, prijzen volgens afspraak.

Piet Hopman (Amerongen )
27-08-2020

Klantvriendelijk, duidelijk over te maken kosten en de reden, mooie leenauto en afspraak snel gemaakt.

Mevr. M van Kuijk (Veenendaal)
27-08-2020

Ik word er altijd netjes geholpen en de omgang met alle medewerkers is prettig, altijd vriendelijk en correct.

J van Ravenswaaij (Ede)
27-08-2020

Van Gent geeft duidelijke uitleg over de noodzakelijke reparatie en geeft je ook de keuze om daarin toe te stemmen. De auto wordt na afloop van de reparatie heel netjes en van buiten schoon weer teruggegeven.

Wim Dijkman
27-08-2020

Mijn garage liet het afweten en in Veenendaal hebben ze mij direct en vlot en op tijd voor de vakantie geholpen. Chapeau!

W.L.C.Zuidema-Donkervoort. (Zeist.)
27-08-2020

Klantgericht, service, vakbekwaam, niet voor niets al jaren klant.

T. Verschuur
21-08-2020

Zeer tevreden met voor zover nu te overzien alle aspecten van het bedrijf!

P de Boer (Zierikzee)
21-08-2020

Ervaren en vriendelijk personeel.

Meta Optendrees (Apeldoorn )
21-08-2020

Enorm fijn en betrouwbaar bedrijf waar je enorm goed geholpen wordt, maakt niet uit waar je voor komt. Alles kan en niets is te veel moeite. Fijne en vriendelijke mensen die daar werken. Geven je het gevoel dat je welkom bent. Echt mijn garage, top.

Ron Ebben (Lienden)
21-08-2020

Ik heb geen minpunten, alles zeer correct.

HW v Batenburg (Veenendaal)
21-08-2020

Het is of je een lid van de familie bent. Een top bedrijf.

Wim Budding (Veenendaal)
21-08-2020

Vriendelijk en vakkundig personeel. En anders had ik mijn auto wel ergens anders gekocht.

,Dhr.J.v.Zwetselaar (Harskamp.)
21-08-2020

Goede service, duidelijke toelichting op de gedane werkzaamheden, op mijn verzoek kwam monteur zelf uitleg geven over de gedane werkzaamheden, baliemedewerker was heel correct en vriendelijk, tijdens wachten kon ik rustig door showroom lopen en kijken zonder dat de verkoper opdringerig was.

Jos Veldman (Den Haag)
14-08-2020

Ik ben al minstens 30 jaar klant bij Gebr. van Gent. Zowel zakelijk als leaserijder als particulier (tweede auto). De behandeling is altijd correct, er wordt meegedacht en meegeholpen. Vriendelijk en vakbekwaam personeel.

Ton Dijkstra (Elst (Ut))
14-08-2020

Alles klopt.

HA.v.d.Haar (Driebergen)
13-08-2020

Deze dealer doet alles goed.

Luit Postmus (Ede)
13-08-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.