9,4
5.392 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Gent

9,4

5.392 beoordelingen

Eens Toyota, altijd Toyota, het lijkt een verslaving. Ik ben al heel lang Toyota rijder, van Carina naar Avensis en nu Aurus, omdat ik inmiddels geruime tijd gepensioneerd ben, rij ik een kleinere auto. De pechservice is prima.

R.H. T
27-01-2023

N. M
27-01-2023

Helder, degelijk en prettig contact Meer dan 10 jaar klant. Zet tevreden over de dienstverlening in de breedte van hun bedrijfsvoering.

B. Trip
26-01-2023

Top bedrijf Super vriendelijke personeel En top service

M.A. B
26-01-2023

Aangename klantvriendelijkheid. Als altijd een prettig verblijf bij autobedrijf Van Gent. Aangename klantvriendelijkheid en deskundigheid.

F.G. Kelder
20-01-2023

Goede services Ze zijn vriendelijk, goede service. Ik heb een leaseauto en ben er blij mee.

D.J. B
19-01-2023

Goede service Alles prima

Toyota eigenaar
19-01-2023

Prima service. Sinds een jaar eigenaar van een toyota Corolla uit 2019, van Gent is een fijne garage en je wordt altijd goed geholpen.

Dirk.
14-01-2023

De trend bij Van Gent is dat je daar nooit een nummer bent Iedere keer weer verrast als de beurt weer is ingepast. Geen gedoe over wat of hoe. De klant moet veilig van A naar B toe. Dat gebeurt al jaren op rij. Daarom voel ik mij bij Van Gent veilig en blij. O ja kosten brengt het zeker met zich mee. Maar als het is zoals van te voren gezegd ben ik zeer tevree. En dat ben ik.

Toyota eigenaar
12-01-2023

Prima bedrijf, gemoedelijk, eerlijk, goede service. Fijn om er te zijn. Goede service, prima ruimte om in alle veiligheid remote te kunnen werken. Familiegevoel.

Wijnand van Holland
12-01-2023

G.van Houwelingen
12-01-2023

Een fantastische garage Garage Versteeg Buurman in Ermelo is een fantastische Garage met zeer vriendelijk en Ter zake kundig personeel

Toyota eigenaar Zeewolde
10-01-2023

Prima bedrijf Ben zeer tevreden over van Gent Ede. Vriendelijk en gaatvrij personeel dat mee denkt

R. R
03-01-2023

Betrokken en bereikbaar Ik ben zeer in m'n sas met de nieuwe BZ4X. Elektrisch rijden is en geeft een nieuwe ervaring en ik merk dat van Gent net zo betrokken en gepassioneerd daarmee bezig is als ikzelf. De service is goed en de BZ4X geeft direct vertrouwen en dit vertrouwen wordt versterkt door van Gent!

D.A.W. De Groot
03-01-2023

J.G. S
28-12-2022

Goed service Goede service , lekker kofie en komoftable wachtijd. Klaar price indikatie en tijdellijke uitgevoered.

Toyota eigenaar
28-12-2022

Vriendelijke en uitstekende service. Heel goed geholpen. Aandacht voor de klant staat hier hoog in het vaandel. Top dealer.

Toyota eigenaar
25-12-2022

Goede service, dik te vrede! Altijd prettig contact.

Toyota eigenaar
22-12-2022

Uitstekende service Goed geholpen, proactief en op tijd aanvullingen doorgegeven

Toyota eigenaar
22-12-2022

Fijne service Goede service en prettige ontvangst!

J. H
20-12-2022

H. R
20-12-2022

altijd goede service, nu laatste tegenval door kraken. gewoon.

Toyota eigenaar
17-12-2022

vriendelijk personeel en de auto was ver voor de geplande tijd klaar.

M.C. S
16-12-2022

Prettige Garage Ben tevreden , goede service .

N. L
16-12-2022

Service Fijn geholpen vriendelijk personeel en goed uitleg over reparatie

Toyota eigenaar
16-12-2022

Goede service n.v.t.

Toyota eigenaar
16-12-2022

uitstekende service

J. V
16-12-2022

Met Toyota weet je dat je goed zit Ik kies voor Toyota wegens mijn ervaringen met het merk én de dealer Mijn Toyota is ruim 4 jaar oud. In het voorjaar werd ik verrast door het besluit van Toyota om de fabrieksgarantie te verlengen tot tien jaar! Inclusief pechhulp die ik waarschijnlijk nooit nodig zal hebben ??

S.J. Geerds
16-12-2022

Klantvriendelijk, rijcomfort en trots Sinds kort rijd ik mijn Toyota Yaris Cross. Fantastisch en klantvriendelijk geholpen door Van Gent Veenendaal. Het is een geweldige auto, die ik met trots rijd!

Helen van Veelen
16-12-2022

Klant- en servicegerichtheid. Voor het eerst voor ons een Toyota, we zijn erg blij met deze zeer bewuste overstap. Lekker zuinig, fantastisch design, super afgewerkt en gereed voor de toekomst.

W.G. Braun
16-12-2022