9,4
3.867 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Gent

9,4

3.867 beoordelingen - Powered by TNS

Het is een groot bedrijf, toch krijg je het idee dat iedere klant telt, dat je er toe doet. Men neemt alle tijd voor je, en men is uitermate behulpzaam en vriendelijk. Het is een plezier om er binnen te lopen, werknemers hebben hart voor de zaak.

Sam Boering (Wageningen)
06-07-2020

Uiterst vriendelijke mensen met gevoel voor service.

Dhr. C. van den Dikkenberg (Veenendaal)
02-07-2020

Goede en fijne service, klantvriendelijk en deskundige mensen bij Toyota van Gent.

Koning (Veenendaal)
02-07-2020

Zeer tevreden met deze dealer. Goede en nette service en zullen er voor zorgen dat de klant tevreden is.

Ruben van Achterberg
01-07-2020

Duidelijke communicatie en advies, meedenkend en goed werk voor zowel onze nieuwere Verso als onze Corolla van bijna 20 jaar oud! Klasse!

Alies (Nieuwegein )
29-06-2020

Ik ben zeer tevreden over hun benadering en klantvriendelijkheid.

J.I. Witkamp
26-06-2020

Personeel is vriendelijk, hebben goede kennis van alles, kan er blijven als het nodig is voor reparatie auto

Dorethe lieftink (Ede)
26-06-2020

Van Gent is een autobedrijf dat haar klantgerichtheid en klantvriendelijkheid uitvoert in al zijn facetten, maar dan in het kwadraat.

J. Albers
26-06-2020

Tevreden.

W thijssen
26-06-2020

Ik kom al ruim 15 jaar bij de Gebr. van Gent en heb inmiddels hier al de 6e nieuwe Toyota gekocht. Of je nu in de vestiging Ede of Veenendaal komt, allen zijn ze vriendelijk, behulpzaam en hebben kennis van zaken. En dat dus al 15 jaar achter elkaar. Dit vind ik best een prestatie van deze 'jongens' en ik geef daarom dit autobedrijf (het personeel dus) een dikke 10.

Klaas Keeman (Ede)
26-06-2020

Bij dit autobedrijf komen wij nu al 17 jaar en zijn erg tevreden over de service en het onderhoud aan onze auto's. Tevens is het prettig om zaken te doen bij aanschaf van een nieuwe auto.

A.Kruijmer (Bennekom)
26-06-2020

Alles verloopt naar wens en de opvolging van vragen en uitvoering van werkzaamheden is nog altijd feilloos.

Eric Boonstra (Barneveld)
26-06-2020

Zeer netjes en deskundig geholpen.

Jan Ansink (Kootwijkerbroek)
26-06-2020

Ik ben en een trouwe klant. Ben zeer tevreden En zou niet gauw de overstap maken naar een andere dealer of ander merk.

Dhr.Jacobs (Ametsfoort)
26-06-2020

Correcte behandeling en prima dienstverlening.

H. Thunnissen
26-06-2020

Een fijne en prettige dealer, wij komen hier al jaren als tevreden klant. Altijd correct en vriendelijk, prijs van reparaties komen altijd overeen. Je wordt altijd gebeld als er iets meer gedaan moet worden.

Mevr./Dhr. Talens (Veenendaal)
22-06-2020

Ik heb inmiddels een Toyota Avensis wagon, een Toyota Auris en een Toyota C-HR bij van Gent gekocht en er zijn nooit klachten geweest over het personeel of de auto’s.

L.B. de Gooijer (Veenendaal)
21-06-2020

Transparant in kosten. Vooraf afstemming bij grote kosten. Heldere communicatie bij afspraak en toelichting nota.

Henk Westerink (Veenendaal)
21-06-2020

Als klant wordt je behandeld zoals je het zou verwachten. Dus dat is in mijn mening uitstekend!

Dhr. E. van Beers (Hilversum)
18-06-2020

Goed op afspraak. Service gericht en prettig in de omgang.

Dhr. John Riksen (Ede)
18-06-2020

Bij het updaten van mijn navigatie is niet gemeld dat de snelheid aanpassingen van laatste update de snelheid op snelwegen( 100km) niet is aangepast . Als ik dit had geweten dan had ik, om kosten te besparen nog even gewacht met de update. Als er nu een update komt ga ik ervan uit dat ik weer update kosten betaal, wat ik dan wel zuur vind. Verder tip voor de service: als er een auto voor grote beurt in onderhoud gaat en er een aantal vrije km bv 100 km op de leenauto zit, dan wordt de service nog completer.

J.plooij (Bennekom )
18-06-2020

Staan klaar voor de klant, betrouwbaar, eerlijk en vriendelijk personeel.

J. van Essen
17-06-2020

Zeer klant- en service gericht.

Rob van den Brink
17-06-2020

Goede service, komen afspraken na en prettige medewerkers.

Everdien van Veldhuizen
17-06-2020

Vriendelijk, kundig meedenkend personeel, tijdens wachten op reparatie heerlijke koffie, fruit etc.

J. Van Essen (Leersum)
17-06-2020

Op geen enkel aspect van het onderhoud en de klantrelatie ben ik teleurgesteld. Tot nu toe heb ik nog geen discussiepunten met hen gehad. Omdat ik al jaren een vaste klant ben verwacht ik wel een bevredigende oplossing als we een keer een meningsverschil zouden krijgen.

A.M.G. Kottrik (Apeldoorn)
17-06-2020

Klantvriendelijk, goede service. Komen er met 2 auto's al meer dan 20 jaar. We wonen 100 km verder maar gaan altijd heen en weer voor de auto's. Betrouwbaarheid.

Mevr D. Wiardi (Kampen)
17-06-2020

11 service is top. Zowel bij de balie bij het afleveren van de auto als bij het ophalen. Ondanks Corona en drukte toch vlot geholpen.

Henk van de Graaf (Spijkenisse )
17-06-2020

Je kunt er van op aan dat er goed werk wordt geleverd en dat er zorgvuldig en vriendelijk met je word omgegaan.

Yt Vriezinga-Veldman (Rhenen)
17-06-2020

Alles klopt. Top team, goede service, super auto's.

Monique Meijer (Ede)
17-06-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.