9,4
5.215 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Gent

9,4

5.215 beoordelingen - Powered by TNS

Prettige dealer met mooie, betrouwbare auto's Een jaar geleden kochten we hier onze Toyota Auris Hybride uit 2013. Al vanaf het eerste contact moment een zeer prettige ervaring. We konden niet langs i.v.m. de lockdown, maar kregen een proefrit aan huis. Wat een luxe! De auto had al 180.000 km op de teller, maar dat hadden we op basis van de proefrit nooit kunnen raden. Hij reed nog zo ontzettend prettig en gezien dit hybride platform en de Auris in het algemeen een uitstekende repatuatie hebben qua betrouwbaarheid, durfden wij het wel aan. Recent is het eerste onderhoud en APK gedaan en ook daar uiterst tevreden over. Kortom: wij zijn er blij mee!

B. B
11-01-2022

Voelt goed ??

M. D
10-01-2022

Top bedrijf, excellente service, gemoedelijke (huiselijke) sfeer. Top bedrijf, excellente service, gemoedelijke (huiselijke) sfeer. Ook erg fijn om daar in alle rust (als je op je auto wacht) onder veilige omstandigheden (Covid-19) met je laptop verder te werken met een ruime keus aan koffie-varianten ;-)

Wijnand van Holland
28-12-2021

B. V
23-12-2021

goede service Tevreden

Toyota eigenaar
17-12-2021

Blij met de nieuw Yaris Het is een fijn traject geweest, de aankoop met de daarbij behorende inruil en de aflevering van de nieuwe Yaris. Een betrouwbare no-nonsens dealer die het belang van de klant hoog in het vaandel heeft staan. Dank aan het volledige van Gent team.

Rob en Elly
17-12-2021

Superdealer Ik ben zeer tevreden over de begeleiding tijdens de aankoop en afhandeling van onze nieuwe Yaris Cross!

W.v.L
17-12-2021

Goed

Toyota eigenaar
11-12-2021

J.Th. Jansen
11-12-2021

En menselijke benadering en dat ze de tijd voor je nemen De vriendelijk heid goede adviezen en dat ze je de tijd gunde om tot een goede beslissing te komen.

W.J. Van meenen
11-12-2021

Geweldige service Bij Van Gent winden ze er geen doekjes om, de klant staat centraal! De servicegerichtheid staat hoog in het vaandel. Er word met je meegedacht en alles wat mogelijk is word met je door besproken. Ze nemen nog echt de tijd voor je. Wil je een Toyota, ga dan naar Van Gent!

S. Van D
10-12-2021

Een betrouwbare garage Ik heb mij na al die jaren dat ik klant ben mij prettig gevoeld.

Toyota eigenaar
07-12-2021

Hele fijne dealer

D. R
03-12-2021

Onderhoud van onze Yaris Hybride Wij zijn zeer te vrezen over de service

Bart Heer3
25-11-2021

Geweldige service Mijn Auris moest voor een grote beurt, een bandenwissel voor de winter en een APK- keuring. Er werden geen onnodige reparaties uitgevoerd. Als er iets moet gebeuren bellen ze eerst om te vragen of de reparatie of onderhoud mag plaatsvinden. Al het personeel is supervriendelijk. Dit maakt een bezoek aan van Gendt ook een uitje.

R. E
18-11-2021

Geweldig Zoals alle vorige keren is onze nieuwe auto weer zeer netjes afgeleverd. Heel erg tevreden weer, uitstekende service!

R. Speelziek
18-11-2021

Al jaren erg tevreden.

Toyota eigenaar
17-11-2021

Helemaal tevreden! Na jaren met volle tevredenheid volkswagen gereden te hebben vorig jaar "gevallen" voor de Toyota Yaris hybride. Tot nu toe geen spijt van gehad, wat een kanjer. Daar komt zeker nog bij dat ik telkens weer blij word van mijn bezoekjes aan Van Gent. Fijne, vriendelijke mensen, die telkens weer voor je klaar staan, helemaal geweldig!

J.C. v
16-11-2021

Fijn bedrijf, ook als je voor advies komt!

Mark Zwijn
15-11-2021

Jammer Wanneer elke keer dat je de auto ophaalt je met het opentrekken van de deur weer een verrassing staat te wachten of er krassen bij zijn gekomen is een beetje jammer. En dan bedoel ik al het kunststof rondom de deur. Hiervoor 8/9 jaar klant bij Braber in ede geweest en nog nooit is er zo iets voorgevallen dus of ik heb elke keer dikke pech of het is de normaalste zaak. Ook uiteraard veel goeie ervaringen hier in ede maar dit is wel iets wat mij misschien doet besluiten voortaan naar Veenendaal te gaan (ook niet uitgesloten dat het alsnog gebeurt). Jammer want het is zo’n fijne garage maar elke keer over zulke dingen moeten zeuren (wat niet nodig hoort te zijn) heb ik geen zin in.

R. K
11-11-2021

Top garage Al jaren klant. Zeer te vreden met onderhoud. Vriendelijk personeel.

F.H.A. Oude Wansink
28-10-2021

Zeer fijne dealer. Toyota van Gent is een zeer fijne dealer waar service voorop staat. Men is altijd netjes en beleefd, maar vooral ook persoonlijk. Het is ook niet voor niets dat ze wederom de Toyota Ichiban award gewonnen hebben.

W.J. Septer
25-10-2021

Toyota in Ede tot in de puntjes..dikke 10!!! Zoals altijd ben ik meer dan tevreden over de medewerkers van de Toyota dealer in Ede. Hun klantvriendelijkheid, servicegerichtheid en grote professionaliteit, zorgen er mede voor samen een fijne sfeer te creeren. Zij krijgen van mij een dikke 10!!! Een hele prettige garage voor jaren goed onderhoud van mijn Toyota.. En bovendien, de koffie staat altijd klaar! Een zeer tevreden Toyota eigenaar...

F.L.M. De Jonge
22-10-2021

Supper goed geholpen

W.C. B
21-10-2021

zeer net bedrijf goede verkopers lekkere koffie zeer netjes behandeld super

F. B
21-10-2021

Heel goed Ben erg tevreden alles is zeer goed en netjes gedaan .

H.J. O
13-10-2021

Goede service en vriendelijke ontvangst

J. V
12-10-2021

Super klantvriendelijk Alles klopt.

Toyota eigenaar
08-10-2021

een echte garage met service perfecte afspraak van tijd en prijs goede koffie plezierig en vriendelijk personeel die alle tijd voor je nemen om vragen te beantwoorden , met duidelijke uitleg zonder moeilijke woorden of benamingen , zeer tevreden als klant .

A.G. H
08-10-2021

Gastvrijheid. Duidelijkheid Ik woon in Zoetermeer en heb mijn Aurus toevallig bij van Gent gekocht. De hele benadering van inruil en aankoop was een prettige ervaring. Kreeg een eerlijke inruilprijs en bij de nieuwe occasion wat extra's die ik graag wilde. Ook het gratis lidmaatschap van een jaar op het Gelders landschap vond ik bijzonders in plaats van een fles wijn. Mij heeft het doen besluiten om in ieder geval de eerste jaarbeurs door van Gent te laten uitvoeren. Een duidelijke tijdafspraak gemaakt die stipt is nagekomen. Ik denk er sterk over om ook de volgende beurt in Ede te laten uitvoeren.

R. R
08-10-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.