9,4
4.387 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Gent

9,4

4.387 beoordelingen - Powered by TNS

Betrouwbare auto's, vriendelijke verkoper, geen gladde praatjes, duidelijke informatie. Showroom staat al lang, hetgeen ook bescheidenheid uitstraalt.

Herald van Baaren (Veenendaal)
19-07-2021

Perfecte garage en zeer vriendelijke behandeling, goede service en after sales.

Joep van Houts (Zaandam)
15-07-2021

Goede service en klantvriendelijk.

Wim Gaasbeek (Veenendaal)
15-07-2021

Ze staan altijd voor je klaar, ook voor kleine dingen.

Baars (Veenendaal)
15-07-2021

Goede service en klantvriendelijk.

Dhr. W.M.J. Muije (Veenendaal)
15-07-2021

Bij deze garage ervaar je nog steeds dat de klant koning is. Zowel de intake bij de receptie, als de uitgevoerde werkzaamheden worden prima doorgesproken. Ze houden zich aan alle afspraken, denken met de klant mee en ook de rekening wijkt nauwelijks af van de prijsopgave. Ze schenken goede koffie, maar het zitje zou iets vorstelijker mogen...( klant is bij hen immers nog KONING..) Meer veren zijn er ook nog wel te bedenken, maar ik laat het hierbij, voordat ze naast hun schoenen gaan lopen...

Theo Hulskes (Veenendaal)
15-07-2021

Altijd even persoonlijk contact.

Albert (Houten)
15-07-2021

Goede kwaliteit en service.

M van Veen
15-07-2021

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn prima.

Mevr. Temmink (Wagrningrn)
12-07-2021

Klantvriendelijk, plezierig contact en nakomen afspraken.

Rob Kerker (Amersfoort)
09-07-2021

Zeer tevreden over service, klantvriendelijkheid en personeel!!

Wim Gaasbeek (Elst (Overbetuwe))
09-07-2021

Goede service en duidelijke uitleg, top gewoon.

Piet Meijer (Amerongen )
09-07-2021

TOP bedrijf.

Dhr. A. Bolderman
09-07-2021

Toyota van Gent is een zeer klantvriendelijke, professionele dealer. Zoals altijd was alles weer tot in de puntjes goed geregeld. Wij zijn al jaren een zeer tevreden klant. Een voorbeeld voor vele andere bedrijven.

Dhr. C Kammenga (Veenendaal)
09-07-2021

Nog nooit een probleem gehad in al die jaren (40 jaar ).

henk schot (veenendaal)
09-07-2021

Deze Toyota dealer, gebr. Van Gent, is al jaren mijn dealer en nog altijd tot mijn volle tevredenheid. Iedere bezoeker wordt behandeld als gewaardeerd persoon en niet als een nummer. Natuurlijk wil men graag een auto verkopen, maar ook als er niet direct zaken gedaan kunnen worden is dat vooralsnog geen probleem ( er is altijd een volgende keer, nietwaar ?). Prima bedrijf!

H.Beckers
09-07-2021

Vriendelijk, meedenkend, begripvol.

Gerda (Zoetermeer)
09-07-2021

Een bedrijf dat afspraken na komt! Netjes vooraf alles besproken, vervolgens was er iets mis, dit wordt eerst netjes overlegd plus een prijs er bij, voor er iets mee gedaan wordt.

Maarten (Barneveld)
09-07-2021

Het personeel ontvangt je altijd vriendelijk en beleefd. Zij zijn zeer behulpzaam en leggen altijd netjes uit wat er met je auto is gedaan en waarom het nodig was. De showroom en wachtruimte zien er keurig netjes uit.

Corinne Smit - van Dijk (Veenendaal)
09-07-2021

Ik ervaar Van Gent als een zeer betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf.

Bert van Leeuwen (Harskamp)
05-07-2021

Sinds de jaren '70 ben ik klant bij Toyota van Gent. Het is een fijn en mooi familiebedrijf waar service en kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan. Van aankoop tot inruil. Ik kan dan ook een ieder dit bedrijf aanrader en krijgt van mij dan ook 5 gouden sterren.

Gezinus Vrielink (Driebergen-Rijsenburg )
05-07-2021

Van Gent is een vertrouwd bedrijf, met meedenkende medewerkers op alle fronten. Service en klantgerichtheid staat hoog in het vaandel Chapeau!

J. Albers (Wageningen.)
05-07-2021

Klantvriendelijk, goede service.

Peter de loos (Veenendaal)
05-07-2021

Ik krijg een goede service, er wordt geluisterd en er wordt ook meegedacht, zeker als reparatie duurder gaat uitvallen dan begroot. Zodat er naar een oplossing wordt gekeken met beste resultaat en prijs.

Mirjam Soonieus (Den Haag)
05-07-2021

Bij de dealer staat de klant centraal.

Dhr. Aloys
30-06-2021

Ik had gevraagd of ze mijn banden wilden nakijken. Ze belden netjes dat ik toch nieuwe banden nodig had.

Barry hendriksen (Veenendaal )
30-06-2021

Ik ben zeer tevreden over de manier van werken, hun fantastische service en de echt vriendelijke omgang met hun klanten.

Hans van Pol (Wageningen)
30-06-2021

Beste autobedrijf dat ik ooit heb meegemaakt. Zeer klantvriendelijk en eerlijk. Ga er met plezier naartoe.

J.Loos (Veenenedaal)
30-06-2021

Prima klantbenadering en behandeling. Vriendelijk.

Rinus en Gerda (Zuid- Holland)
30-06-2021

Fijne garage, goede uitstraling, vakkundig personeel.

Wh.veldhuizen (Ede)
30-06-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.