Beoordelingen Toyota Van Gent

9,4

3.551 beoordelingen - Powered by TNS

Eerlijk en betrouwbaar.Er is nooit iets onverwachts aan de hand

Jan-Peter Zinkstok (Utrecht )
11-12-2019

goede service keurige behandeling

G. de Geit (Ede)
11-12-2019

Alles klopt binnen deze organisatie

Meijer (Ede)
11-12-2019

Goede service als je de auto wegbrengt. Ze houden je op de hoogte van eventuele extra kosten. Zorgen er tevens voor dat je met een goed gevoel weg rijdt. Zeer betrouwbaar

J huibers (Ede)
11-12-2019

Prettige behandeling, duidelijke afspaken

H.A. van Leusden (Ede)
11-12-2019

Een heel fijn en zeer betrouwbaar bedrijf. Erg klantvriendelijk en het maakt niet uit of je weinig of veel te besteden hebt, iedereen wordt respectvol en vriendelijk bejegend, daar wordt geen onderscheid in gemaakt en dat is heel prettig.Contacten verlopen altijd prettig, we zijn dan ook al meer dan 20 jaar klant.

Joke van de Loosdrecht (Veenendaal)
06-12-2019

Goed en betrouwbaar.

D.Crisantos
06-12-2019

Opnieuw een uitstekende ervaring met mijn dealer. Deskundig en vriendelijk personeel. Fijne sfeer binnen het bedrijf. Prima wachtruimte.

Fred Kelder (Zeist)
06-12-2019

Altijd een correcte behandeling. Afspraken worden nagekomen. Altijd een melding als de auto weer klaar staat. Prijs altijd volgens vooraf gegeven begroting. Kortweg geen aanmerkingen.

Dick Regeer
06-12-2019

In alles altijd 100% tevreden.

Dhr.H van Lambalgen. (Woudenberg.)
06-12-2019

Rijd sinds 1972 auto en sinds 2011 Toyota. Niet eerder een zo prettige relatie met mijn garagebedrijf meegemaakt.Grote klasse!!

Hans Korsten
04-12-2019

het is de beste garage die ik ken

C van de Weerdhof (veenendaal)
04-12-2019

prima en attente zaakonderhoud achteraf aangepast op mijn verzoek daar bepaald onderhoud nog niet nodig was

Henk Laméris (Wageningen)
04-12-2019

GoodVerzorging

R.schoemanroel (Elst)
04-12-2019

Gewoonweg omdat alles altijd bij deze garage klopt. Ik kom er niet voor niets al 35 jaar!

Dr. Kees Vernooy (Cothen)
03-12-2019

een hele mooie zaak met vriendelijk personeel.

Jan van Zwetselaar (Harskamp)
03-12-2019

Goed in uitvoering, overleg en vriendelijkheid.

F. vdr. Mast
03-12-2019

Goede service en prima contact van afspraak maken tot afhalen auto

M. van Dijk (Veenendaal)
27-11-2019

Toyota dealer van Gent verzorgt al vele jaren het rij plezier voor mijn auto, en het valt mij op dat deze mensen dit doen vol van passie en service voor de klanten van deze dealer.

Peter van Haren (Rhenen)
27-11-2019

Vrijwel perfect

Graddus Schrijver (Veenendaal)
27-11-2019

Vanaf het moment dat we binnen kwamen, tot de aflevering van de auto was de service zeer goed! We zijn heel blij met onze nieuwe Toyota Aygo!

Ruben Kortsmit (Veenendaal)
27-11-2019

Toyota van Gent is een fijn bedrijf, waar iedereen gezien en gehoord wordt, ook als je vrouw bent! Ik ben uitstekend geholpen en ze staan voor je klaar. Ik kan het een ieder aanraden om dar je auto te kopen. Bedankt voor het vertrouwen.

Mevr. A.J. Kramer (Ede)
27-11-2019

Prettig klantcontact en uitstekende service

W. Wiggers (Ede)
27-11-2019

Uitstekende service door vriendelijk personeel

Henk van den Brink
22-11-2019

Prima service. Vriendelijke medewerkers. Prima ontvangst/wachtruimte.

F. Jansen (Barneveld)
22-11-2019

Betrokken, vriendelijke en correcte medewerkers.Je voelt je echt als klant behandeld.

Twan Meijer (Veenendaal)
22-11-2019

Al jaren zeer tevreden. Contact is persoonlijk, vriendelijk en zeer klantgericht

Ton Lensink
22-11-2019

Zeer klantvriendelijk,meedenkend.Je voelt je er thuis.

Marianne Wolfert (Oosterbeek)
22-11-2019

Goede wijn behoeft geen krans. Fa v Gent is onverbeterbaar!

Cil van den Hoek (Rhenen)
22-11-2019

Geweldige service en zeer professioneel!

W.Schmidt
22-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.