9,4
5.271 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Gent

9,4

5.271 beoordelingen

Vriendelijk, oprechte service en kwaliteit Altijd goede service, kloppende prijsopgaven vooraf en altijd vriendelijk. Behulpzaam bij onze nieuwere auto maar vooral ook bij onze oude Corolla van ruim 20 jaar oud en men denkt altijd mee ten goede van de klant! Wij rijden er nog steeds graag bijna 50 km voor naartoe!

van Rooijen
28-06-2022

Hybride Leuke wagens gezien,goed begrepen wat het moest worden. Goede verkoper met kijk op de zaken. Plezierig auto bedrijf.

S. V
24-06-2022

Goede kwaliteit - kosten verhouding Bij v. Gent ben je geen nummer maar een gewaardeerde klant

Hendrik
23-06-2022

Dick de jong
17-06-2022

Goede service, vertrouwd en mee denkend en zeer vriendelijke en vooral ook eerlijk. Wij zijn al jaren trouwe klant, zelfs na verhuizing. Dit omdat we erg blij zijn met deze garage. Eerlijk en vriendelijk en vooral mee denkend en adviserend. En altijd tijd voor informatie.

L.M.M M
17-06-2022

Klasse service! Fijn en deskundig geholpen met goede service!

P. Versloot
16-06-2022

goede service tevreden nette behandelig

Toyota eigenaar
11-06-2022

Van Gent ? GEWOON DOEN !!!! Aankoop, service en afspraken nakomen is voor autobedrijf van Gent heel gewoon.

B. V Essen
08-06-2022

Goede sevice Zeer goed en vriendelijk personeel. Afspraken kwamen ze goed na. Er is goed overleg geweest!

Dhr. Klomp
05-06-2022

Een uitstekend bedrijf. Ik heb eerder al twee reviews op Google met zeer positieve ervaringen achter gelaten. We hebben er ondertussen twee auto's gekocht en ben een keer voor onderhoud geweest. Het familiebedrijf onderscheid zich echt door een vriendelijke, professionele en no nonsens cultuur. Ondanks de flinke omvang blijft alles netjes en persoonlijk. Terecht jaar op jaar de Toyota Award ontvangen. Het is voor ons jammer dat het bedrijf ver gelegen is, bijna twee uur rijden. Tot heden hebben wij dit er voor over. De tweede auto zo goed als telefonisch gekocht, zoveel vertrouwen kun je ze geven. Een aanrader.

Toyota eigenaar
02-06-2022

Aygo X TOP Echt een top auto! Uiterlijk, rijplezier, snufjes zuinig. Goede wegligging!

M.J. K
01-06-2022

Uitstekende service. Ik ben zeer tevreden over de dealer. Personeel is uitermate klantvriendelijk. Uitstekende service??

H.G. Sagius van Amerongen
17-05-2022

Service is er uitstekend! Het personeel heel vriendelijk.

Toyota eigenaar
17-05-2022

Goede Service Ik word op een vriendelijke en nette manier geholpen. Zonodig telefonisch geinformeerd.

Toyota eigenaar
12-05-2022

K. B
12-05-2022

Vertrouwd adres Vanaf 2012 door aanrijding bij nieuwe woning terecht gekomen. Sedert vijf jaar verhuisd wat verder weg, maar deze garage gehouden.

Toyota eigenaar
06-05-2022

een prettige dealer met deskundig personeel. voor onze aankoop van de nieuwe RAV waren we het snel eens, goede begeleiding tijdens de aankoop en after sales.

Hout & Keramiek
06-05-2022

Net en betrouwbaar autobedrijf Wordt altijd netjes te woord gestaan en bellen op wat de verwachte kosten gaan worden

C. B
25-04-2022

Warme klantgerichte en persoonlijke benadering Zeer tevreden over de open klantgerichte benadering en de oprechte aandacht voor onze wensen en behoeften. Heeft geresulteerd in de aanschaf van onze Toyota Yaris Cross, waar wij ontzettend blij en gelukkig mee zijn.

Toyota eigenaar
22-04-2022

Gastvrij en klantgericht Je kunt je geen betere garage wensen. Altijd alles piekfijn geregeld, zowel aan de telefoon, als aan de balie. Super service!

Toyota eigenaar
21-04-2022

Goede service en betrouwbaar De service is goed. Van Gent is betrouwbaar en ik ga ervan uit dat ze eerlijk zijn en niet meer doen dan nodig is.

K. B
21-04-2022

Van Gent in alle opzichten zoals geen ander georganiseerd.

Toyota eigenaar
12-04-2022

Top service Goede service, zeer vriendelijke mensen

Toyota eigenaar
08-04-2022

3 sterren ik woon in Ede en een fijne dealer

A. T
07-04-2022

Geweldige service, vakmanschap en klantvriendelijkheid. Ik ben erg tevreden over de service en communicatie.

J. K
07-04-2022

Onderhoudsbeurt Service is goed , leenauto was mogelijk , kosten voor een onderhoudje (filtertjes bougies olie en uitlezen van t hybridesysteem) "gratis apk" 550,- Dit vindt ik zelf erg duur voor alleen een onderhoudsbeurt (deze auto heeft geen distributieriem en spanners of waterpomp die bij andere autos wel vervangen wordt)

P.J.H.
31-03-2022

Toyota eigenaar
31-03-2022

Klantvriendelijk en gastvrije ontvangst. Prettig garagebedrijf met enthousiaste medewerkers. Goede informatie en correcte aflevering.

F. G
30-03-2022

J.W. D
18-03-2022

Een autobedrijf waar ze weten hoe het werkt Zeer tevreden ! Altijd vriendelijke ontvangst, correcte afhandeling van gedane zaken en dat met eerlijke communicatie

Knoxville
17-03-2022