9,3
7.608 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Gent

9,3

7.608 beoordelingen

perfecte service ik ben zeer te vrede

Toyota eigenaar
12-07-2024

Wederom een fijne service! Inmiddels ben ik al diverse auto's verder en nog steeds zeer tevreden over Van Gent in Veenendaal. Vriendelijke persoonlijke ontvangst en waar nodig uitleg/toelichting. Fijne service in de vorm van een leenauto of -fiets, ook terwijl je wacht in de showroom. Alle gemakken binnen handbereik. Iedereen in het bedrijf heeft oog voor je, bied je een kopje koffie ofzo aan. Het is leuk om, terwijl je wacht, te zien hoe de medewerkers met zoveel plezier en aandacht voor de klant (en auto's) hun werk doen. Volgens mij een mooi bedrijf om voor te werken.

Toyota eigenaar
11-07-2024

Ik werd prima geholpen met het onderhoud van onze IQ en Yaris Snelle eerlijke dealer, goede service en prima onderhoud

Bart H.
11-07-2024

Uitstekende service en klantvriendelijk personeel. Ook zeer deskundig. Ik ben zeer tevreden over service en oplossingsgerichtheid. Maar vind vooral de klantvriendelijkheid heel goed!

Juriaan Steenvoorden
09-07-2024

Top bedrijf, kwalitatief goede service! Ik ben erg tevreden met de communicatie en de wijze waarop het onderhoud etc. verricht wordt.

Piet
08-07-2024

Super garage Ik kom al jaren in deze garage en word altijd keurig netjes geholpen

H.L. V
07-07-2024

Verkoop heel aardig, sommige service personneel zeer onvriendelijk en niet respectvol. Helaas hebben we bij onze service afspraken (onderhoud en reparatie) met zeer onvriendelijke personen te maken gehad. Heel onduidelijk communicatie, onzeker over wanneer onze auto gereed zou zijn en we werden door bepaalde personnel op een neerbuigend manier aangesproken. Het is dat we geen ander Toyota dealer in de buurt hebben en we wel ons trouw voelen naar de automerk dat we blijven. Ik hoop dat ze met deze feedback wat kunnen.

Toyota eigenaar
02-07-2024

Betrouwbaar Fijne wachtruimte en vriendelijk correct personeel. Bovenal goede resultaten van onderhoud.

J.J. V. Hof
29-06-2024

Fantastische service en prima vakmensen en.....super aardig en correct personeel.!!n... Zéér tevreden over Toyota Gebr.van Gent in Veenendaal Beslist 'n aanrader.

Wim Gaasbeek.
28-06-2024

Fijn familie bedrijf met vertrouwd personeel Vriendelijk en deskundig personeel

H.J. Veldhuizen
28-06-2024

Goede service en zeer klantvriendelijk. Super tevreden, reeds vele jaren!

Toyota eigenaar
27-06-2024

J. V
27-06-2024

Fantastisch autobedrijf Prima service en vriendelijk personeel.

Toyota eigenaar
22-06-2024

Fijn bedrijf Fijn bedrijf, prettige mensen met veel deskundigheid.

F.J. Van Amersfoort
21-06-2024

Uitstekende service. Ik ben zeer tevreden over de goede service en het persoonlijk contact met deze garage van de Gebr. van Gent

J.B.J. V
20-06-2024

Van begin tot eind heldere communicatie en afspraken nagekomen

P.C.J. D
18-06-2024

Super dealer Zeer tevreden over het personeel en de service. Ook achteraf fantastisch opgelost.

J.J. W te R
16-06-2024

Leuke aflevering.

AV
13-06-2024

Gebr.Van Gent: een uitstekende Toyota dealer! Al meer dan 40 jaar ervaar de uitstekende service en de betrouwbaarheid van Toyota garage Gebr. Van Gent tijdens het rijden in verschillende Toyota modellen.

W.S. Weerd
11-06-2024

Tijd voor de klant! Autobedrijf van Gent Veenendaal is een fijn bedrijf met persoonlijke aandacht voor de klant.

Toyota eigenaar
11-06-2024

Na een paar jaar door de aanschaf van een Mazda weggeweest bij Van Gent nu weer terug bij aanschaf nieuwe Toyota. En dat bevalt wederom goed om terug te zijn. Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, accuratesse en deskundigheid van medewerkers van Van Gent. Het wekt vertrouwen als je als klant niet gezien wordt als nummer of object maar als subject die gekenmerkt wordt door uniciteit.

J.J. B
06-06-2024

Heel fijn geholpen Zeer fijn geholpen, op een heerlijk ontspannen wijze. Luistert goed naar onze wensen

Erwin
06-06-2024

Behulpzaam goede service, super personeel

S. G
06-06-2024

Prima service! Medewerkers zijn vriendelijk en servicegericht. Voor zowel aankoop als onderhoud voelt al jaren vertrouwd om naar Toyota in Naarden te gaan.

I. Vriends
02-06-2024

Van Gent..zij gaan ervoor! M'n eerste onderhoudsbeurt keurig en strak verlopen. prima contact met servicemedewerk(st)ers en monteurs.

R. K
01-06-2024

Perfecte service door vriendelijke mensen. Van Gent is een betrouwbaar bedrijf dat perfecte service levert. De mensen die er werken zijn vriendelijk en kundig.

Henk
25-05-2024

Altijd welkom gevoel Alle medewerkers zijn vriendelijk en service en klantgericht!

Toyota eigenaar
24-05-2024

Het meest fantastische dealerbedrijf toyota! De service Van Gent Toyota in Veenendaal is optimaal en ik vertrouw volledig op de medewerkers!

S. Tienstra
23-05-2024

Vriendelijk, degelijk en professioneel Telkens wanneer ik het bedrijf bezoek, wordt ik super goed geholpen. Van Gent snapt hoe je de klant op één zet!

Toyota eigenaar
22-05-2024

Ze staan altijd direct voor je klaar, super service Zeer tevreden, met mijn Toyotadealer..

Toyota eigenaar
22-05-2024