Beoordelingen Toyota Van Gent

9,4

3.732 beoordelingen - Powered by TNS

Vanwege kwaliteit, service en vriendelijkheid van alle medewerkers.

Renée Gaasbeek (Veenendaal )
31-03-2020

Al jaren goede service, nette uitstraling van de showroom en werkplaats. De mensen die er werken zijn vriendelijk en attent. Er wordt netjes en secuur aan de voertuigen gewerkt, iets wat ik zelf vanuit mijn eigen beroep erg belangrijk vind.

M.J. Rebergen
30-03-2020

Toen ik totaal onverwacht niet zelf in staat was de auto te kunnen brengen, werd dit door de garage prima opgelost door de auto op te halen en weer thuis te brengen. Verder ben ik zeer tevreden over het onderhoud.

Mevr. L. Lengkeek (Ede)
30-03-2020

Deskundig, vriendelijk en betrouwbaar.

A.M. Meijer (Woudenv)
26-03-2020

Wij zijn zeer tevreden over Gebr. van Gent Autobedrijf B.V. te Veenendaal. Heel goede service en afspraken kloppen altijd. Vriendelijk personeel en een prettige ruimte om te wachten met diverse soorten koffie, thee. Ook altijd is er fruit aanwezig. Bij kennissen ook Toyota en autobedrijf Gebr. van Gent aanbevolen. Zij zijn ook klant geworden in Veenendaal.

Fam. A. Jansen
26-03-2020

Je krijg echt het gevoel dat ze alle moeite doen om een tevreden klant te krijgen (en te houden) we komen er altijd uit.

Jhg van Haarlem (Veenendaal)
26-03-2020

Afspraak is door de dealer proactief gemaakt, bevestigd per email met vermelding van de kosten. Bovendien is er kort van tevoren nog een herinnering verstuurd. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de beurt: wachten, leenauto/fiets. Prettige ruimte om te wachten met wifi, koffie etc. In mijn geval klopte de wachttijd ook. Vriendelijke benadering dor het personeel.

Bas Verspuij
26-03-2020

Als je bij van Gent binnenstapt voelt dat als thuiskomen. Je merkt gewoon dat hier in dit bedrijf alles klopt.

Arie Pellicaan (Kesteren)
26-03-2020

Vakkundig,vriendelijk, komt altijd afspraken na, geven je auto een wasbeurtje, de koffiehoek is prettig (ik mis alleen wat lekkers bij de koffie), de wc is heel proper.

mevr. A.M.Klören-Agterberg (Harderwijk)
26-03-2020

Klantvriendelijk, correct in de omgang, goede en betrouwbare communicatie, ook bij meerwerk. Denken mee en geven duidelijke en onderbouwde uitleg over uitgevoerde werkzaamheden. Zelfs als oud-automonteur wordt ik hier heel blij van.

Dhr. Koot (Ede)
26-03-2020

Zeer goed geholpen bij de aanschaf van onze RAV. Betrouwbare adviseur met kennis van zaken en elke keer weer een warme ontvangst. Gemaakte afspraken zijn meer dan dat nagekomen.

Bruun Boeschoten
26-03-2020

Een fantastische garage waar de klant bovenaan staat.

een zeer tevreden klant (Veenendaal)
26-03-2020

Goede garage met goede service - klantvriendelijk.

dhr H. Kleijer (Overberg)
23-03-2020

De service is optimaal.

Theo Hulskes (Veenendaal)
20-03-2020

Ik kom hier al jaren, ben zeer tevreden over het merk, maar ook over deze dealer. Wel één puntje, voor mij zou het handig zijn, dat als ik volgend jaar opnieuw een apk/onderhoud wil inplannen via de website, dat ik dan direct kan zien of er een grote of een kleine onderhoudsbeurt voor mijn auto nodig is, want dan weet ik direct of ik erop kan wachten of een leenfiets nodig heb.

Hans van Dijk (Veenendaal)
19-03-2020

Zij zijn een bijzonder klantgerichte dealer die het belang van de klant op de eerste plaats zet en altijd zoekt naar een win/win situatie. De afspraken die zij maken worden altijd nagekomen. Men is buitengewoon klantvriendelijk en deskundig.

Gert Kroesbergen (Veenendaal)
19-03-2020

Goede service en vriendelijk personeel.

M.A.M. de Jong (Veenendaal)
19-03-2020

Het serviceniveau en de professionaliteit van Van Gent is buitengewoon. Erg klantvriendelijk, bijzonder flexibel, goede correcte voorlichting. Denken goed mee. En Toyota zelf is natuurlijk een zeer goed merk met bijzonder betrouwbare auto's. Wij willen geen ander merk meer. De vormgeving is wat (te) futuristisch maar de techniek is perfect. Ruim 200.000 km zonder ook maar een probleem! Wij zijn een tevreden klant.

P. Domen (Oosterbeek)
19-03-2020

Goede en fijne garage, erg toegankelijk.

A.Rietbergen (Veenendaal)
19-03-2020

Men houdt zich aan de afspraken. Deskundig personeel voor zover wij dat kunnen beoordelen. Altijd vriendelijk, hulpvaardig en correct. Als je problemen of vragen hebt, is er altijd een luisterend oor en wordt het opgelost. In een woord: een uitstekende garage, zeer betrouwbaar.

Tine Neuman (Ede)
19-03-2020

Voor het eerst bij deze Toyota-garage geweest en we zijn daar heel correct en vriendelijk geholpen.

Vrijenhoek (Barneveld)
19-03-2020

Vriendelijk personeel, afspraak = afspraak.

Wendy
19-03-2020

Dealer geeft prima service, vriendelijk personeel en denken altijd mee.

C. van Gemert (Ede)
19-03-2020

Wanneer je er binnenkomt voel je je op je gemak. Altijd vriendelijk en correct. En altijd maken ze wel tijd voor een praatje. Zijn dan ook zeer tevreden.

Mevr. Pluim
13-03-2020

Bijna alles goed geregeld.

Gerrit Donselaar
13-03-2020

Fijn geholpen.

Jan v Engelenburg (Bennekom)
13-03-2020

Degelijk en betrouwbaar.

Evert wolleswinkel (renswoude)
13-03-2020

Goede service vriendelijke directie en medewerkers !!!!

G.j.bovekerk (Veenendaal)
13-03-2020

Al meer dan 20 jaar klant. Nooit één klacht gehad. Uitstekende service en prettig contact.

Letty van Gent-van den Bosch (Rhenen)
13-03-2020

Altijd eerlijk naar mij toe. Ik ben alleen en heb geen verstand van auto's.

Mevr van mil
13-03-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.