9,4
5.313 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Gent

9,4

5.313 beoordelingen

Wat een fijne auto. De Toyota Yaris Cross Adventure Een dealer voor het leven. Top service en als klant voel je je altijd welkom

M.L van Rijswijk
19-09-2022

Topbedrijf Ik ben zeer tevreden over de goede service, kwaliteit van het werk en de klantvriendelijkheid bij Van Gent! Beter en prettiger dealer/ garage heb ik nog niet meegemaakt.

J. H
16-09-2022

Met veel plezier onze nieuwe auto opgehaald Vanaf oriëntatie tot aan de levering zeer tevreden. Zelfs mogelijk om een uitgebreide proefrit te maken. Wat bij veel bedrijven niet mogelijk is. Deskundig, vriendelijk en betrouwbaar personeel. Echt een familie bedrijf, wat je met alles kan merken. De verkoper André Zweers nam alle tijd en heeft ons met alles goed geholpen. En helemaal meegedacht in onze wensen voor de auto. Van Gent en personeel ga zo door!

Maarten en Gerda uit Westervoort
16-09-2022

goede service Ik ben tevreden over vriendelijke en correcte benadering en als ik aan een nieuwe auto toe ben zal ik die waarschijnlijk daar werd kopen.

Toyota eigenaar
15-09-2022

Al jaren een vertrouwd adres voor jou, en jou Toyota.

A.D. V
14-09-2022

Onderhoud Personeel is vriendelijk en in de koffiehoek kun je wat te drinken pakken en er is zelfs fruit aanwezig. Ik koos voor het duurste onderhoudspakket, want daar zat o.a. ook reiniging van de airco bij, wat ik wel belangrijk vind. Echter vind ik de airconditioning nog steeds niet echt fris ruiken en tijdens het remmen hoor je nog steeds gepiep. Het is een auto uit eind 2019. Ik had niet echt het gevoel dat er uitgebreid onderhoud aan was gepleegd voor bijna €400,- euro. Je krijgt wel weer een nieuwe servicekaart, dat dan weer wel. En een schone auto, maar dat is alleen een extraatje bij het duurste onderhoudspakket, dus geen service.

Toyota eigenaar
09-09-2022

G.D. H
09-09-2022

Goede service! Je voelt je welkom bij Van Gent en waardeer de uitstekende service!

P.A. S
09-09-2022

Voor nu en nog veel vaker!! Vriendelijk en betrouwbaar, en ze leveren goed werk!!

C.E. Dekker
02-09-2022

Goede service Ik ben heel tevreden met deze toyota dealer. Ik kom hier nu ruim 12 jaar en zou geen andere dealer willen. Klantvriendelijkheid staat hier hoog in het vaandel, altijd goede service en een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Ook bij onderhoud wordt er goed overlegt en je weet wat de prijs is. Geen echt onverwachte kosten

Toyota eigenaar
01-09-2022

Prettig bedrijf Prettig bedrijf met goede service. Personeel is klantgericht en erg vriendelijk. Ze denken met je mee en staan achter hun product. Ze zijn zeer professioneel en willen graag de klant tevreden houden. Ben erg blij met hun service en ik raad het iedereen aan op hier hun Toyota aan te schaffen.

B V G
01-09-2022

O Prima service en vriendelijke afhandeling van het onderhoud en Apk van mijn Toyota Yaris. Fijne garage.

T. Hooijer-Blömer
31-08-2022

Na mindere ervaring met Louwman nu blij met Van Gent. Bij Louwman had ik enkele mindere ervaringen. Ik twijfelde dus of ik naar Van Gent zou gaan of elders. Toch maar keer proberen, voordeel van de twijfel. Was een positieve ervaring. Prima communicatie. Helaas bleek sensor niet voorradig en daarna het verkeerde type. Dat kan gebeuren en ik woon om de hoek, dus dat was nauwelijks nadelig. Uiteindelijk prima onderhoud en sensor vervangen op de grens van de garantie. Volgende keer weer Van Gent!

Toyota eigenaar
25-08-2022

Tevredenheid Ik ben niet voor niks al ruim 40 jaar klant bij van Gent. Dit zegt toch al genoeg. Al vanaf de opening

C. D
23-08-2022

Toyota garage Ede en Amersfoort heel fije garage zowel in Amersfoort als in Ede

H. S
19-08-2022

van Gent is een goed bedrijf Toyota van Gent is een fantastisch goed familiebedrijf. Men doet wat men beloofd. Een bedrijf waar de klant nog koning is en je nog een naam hebt. Komen afspraken altijd stipt na. Het is ook een bedrijf waar rust en orde heerst. Je voelt je er thuis. Aan de grote koffietafel is het altijd goed vertoeven en voor de liefhebber is er altijd een stukje fruit. Als je 40 jaar vaste klant bent bij van Gent, dan weet je waar je over spreekt. En veel succes met jullie bedrijf in Amersfoort. Blijf zo doorgaan. Dan komt alles goed!

Gezinus Vrielink
18-08-2022

Goede service Zeer klantvriendelijk en deskundigheid ervaren.

Toyota eigenaar
12-08-2022

Uitstekend autobedrijf. Fantastisch autobedrijf met een service, die tegenwoordig zeldzaam is, met vriendelijke en vakkundig personeel. Hier krijg je absoluut niet het idee dat je bedonderd wordt.

Koos
11-08-2022

Nieuwe Yaris alweer een feestje om mijn nieuwe Toyota Yaris te mogen ophalen! Bedankt!

J.C. D
04-08-2022

Bij van Gent wordt je verwent. Met de aankoop van mijn 5 Toyota is het nog meer een huiselijk sfeer geworden. Ik ben dankbaar voor het meedenken, meeleven en adviseren. De service is optimaal.

Toyota eigenaar
04-08-2022

Prettig bedrijf Bij van Gent weet men nog wat klantvriendelijkheid inhoudt. Ik ben erg tevreden.

D. D
02-08-2022

Prima service Bij de onderhoudsbeurt was alles perfect geregeld.

H. H
31-07-2022

Prima service. Onderdeel bij ander filiaal ingevlogen zodat geen tweede afspraak voor reparatie nodig was.

Toyota eigenaar
31-07-2022

Zeer fijne dealer Uitstekend bedrijf, altijd vriendelijk en prima service. Beste dealer die ik ooit heb gehad; hier blijf je graag klant!

Ronald
30-07-2022

Top garagebedrijf! Altijd alles prima.

Martijn Tjoelker
28-07-2022

Zeer vriendelijk Zeer tevreden met André zijn service.

Gerard en Marian Bouwman
28-07-2022

Betrouwbaar. De service en klantvriendelijkheid, en kwaliteit zijn voor mij het belangrijkste.

Marcello
27-07-2022

Prima service Je wordt uitstekend geholpen zowel door receptie als monteurs.

Bram Valkenburg
22-07-2022

Zo gaat dat bij autobedrijf Van Gent! Vriendelijke ontvangst en uitstekende service, doen wat er beloofd is. De (elektrische) leenfietsen om door de omgeving wat te toeren zijn fantastisch.

P. V. L
21-07-2022

Zeer goede service Zijn prima geholpen zeer tot onze tevredenheid

T. H
21-07-2022