9,4
4.044 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Gent

9,4

4.044 beoordelingen - Powered by TNS

Goeie, vriendelijke en snelle service.

Marjoleine Gadella
30-11-2020

Goede service, kundig en vriendelijk personeel.

Rebergen (Amerongen)
27-11-2020

Alles conform afspraak. Vriendelijk personeel.

Johan de Reu
26-11-2020

Goede dealer, goed personeel.

R.schoeman (Schoemanroel)
26-11-2020

Correct en vriendelijk behandeld.

A van Geenhuizen (Veenendaal)
26-11-2020

Zeer betrouwbaar. Ik kom nooit voor verrassingen te staan. Zeer vriendelijk personeel, van receptie tot werkplaats.

Henk Draaijer (Houten)
26-11-2020

Ik rijd nu tien jaar Toyota en daar hoort voor mij gebr van Gent bij.

Wout Brouwer (Bennekom)
26-11-2020

Zeer kundig, zeer vriendelijk.

Kenneth Rolfast (Veenendaal )
26-11-2020

Wij zijn over het gehele proces, vriendelijk en correct behandeld.

Cornelis Rosier (Limmen)
26-11-2020

Goed organiseert bedrijf. Met zeer goede medewerkers.

M Doornekamp (Nijkerk)
26-11-2020

Zowel aan de balie als in de showroom en werkplaats medewerkers vooral zeer vriendelijk en ter zake kundig.

jcm van den heuvel (leersum)
23-11-2020

Gastvrij, kwaliteit en transparant. Vakbekwaam.

Dhr Van Garderen
19-11-2020

Zeer vriendelijk en netjes geholpen.

Mevr.drabbe
19-11-2020

Gewoon in 1 woord TOP garage, gewoon naar deze garage gaan dan weet u zeker dat u goed en netjes geholpen wordt.

Egtberts (Beneden leeuwen)
19-11-2020

Zelden in mijn leven heb ik een garage gehad met zo'n klantvriendelijke uitstraling, in een woord "top".

Daniël Bouman (Maarn)
19-11-2020

Betrouwbare garage.

G Hooijer (Renkum)
19-11-2020

Kwaliteit top, benadering persoonlijk.

Richard Lennartz (Veenendaal )
19-11-2020

Perfecte service.

Cil van den Hoek (Rhenen)
19-11-2020

Zeer tevreden.

Graddus (Veenendaal)
19-11-2020

In alles altijd heel correct, zeer klantvriendelijk, behulpzaam, goede terugkoppeling, goede informatie, correcte afhandeling. Proberen je niet wat op te dringen. Goede technische uitvoering van beurten en/of reparaties. Uitstekende wachtruimte met koffie, thee (NB met af te knippen verse munt!), fruitmand, lectuur, leesbrillen. Kortom een uitstekende garage!

R.A. van der Most (Bennekom)
19-11-2020

Prettige omgeving om, in mijn geval, te wachten.Zeer correcte behandeling door personeel.

Th. Pijper (Leersum)
19-11-2020

Nog onvoldoende ervaring om een juist oordeel te vormen. Van offerte tot overeenkomst en aflevering is prima verlopen. Om een 9 of 10 te geven zal de tijd leren, vraag dat nog eens over een a twee jaren ervaring met deze dealer.

Jaap van den Heuvel (Veenendaal)
19-11-2020

Zeer correct deskundig en vriendelijk.

Antoon klomp (Loenen)
19-11-2020

Zeer deskundig, altijd vriendelijk, nooit te duur.

Rob (Overberg)
16-11-2020

Prima service.

Frans Jansen (Barneveld)
12-11-2020

Ik word altijd ontzettend vriendelijk geholpen. Personeel is vakkundig en denkt mee. Alleen maar positieve punten te bedenken.

M. van Bouwhorst
12-11-2020

Prettig bedrijf.

A hop (Leersum)
12-11-2020

De werkzaamheden worden naar behoren uitgevoerd, de opstelling van de medewerkers is vriendelijk.

Dik van Merkestijn (Scherpenzeel)
12-11-2020

Goede service en vriendelijke behandeling.

Mevr. J. van Wingerden (Veenendaal)
12-11-2020

Je kunt met deze garage goed afstemmen, ze komen aan je wensen tegemoet, staan je altijd vriendelijk te woord en ze geven adequaat aan wanneer en waarom werkzaamheden uitlopen. Bij wachten heb je allerlei prettige voorzieningen tot je beschikking.

Marco Repko (Laag Keppel)
12-11-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.