9,3
7.531 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Gent

9,3

7.531 beoordelingen

Alles uitgevoerd zoals afgesproken Vriendelijk personeel. Werkzaamheden conform afspraak uitgevoerd

E.C.J. B
22-02-2024

Beleefde en nette ontvangst. Mooie ruimte om te zitten met koffie fruit. Wij zijner tevreden over alles.

G.J.F. P
30-01-2024

TOP GARAGE/ DAELER. Dit is onze 2e Toyota bij van Gent vandaan. Opnieuw vriendelijk en leuk geholpen. We zijn zeer tevreden over deze Dealer. Dus totaal geen negatieve punten. Ga zo door.

P.A. K
26-01-2024

Goede service, zoals altijd! Ik ben tevreden over de service, de communicatie en de bereikbaarheid van de dealer. Ik wachtte tijdens het onderhoud in de showroom en was daar van alle gemakken voorzien, kopje koffie en stopcontact voor mijn laptop. Handig!

R. Druijff
25-01-2024

Fijne begeleiding Tijdens het proces van aankoop tot levering alle ruimte van de verkoper gekregen en daardoor een helder overzicht gekregen van de Corolla Cross. De levering van de auto werd daardoor een fijne ervaring.

PvB
24-01-2024

Top Service Prima Service, op mijn vragen werd de tijd genomen en alle werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd!

Ron Burger
19-01-2024

k ben al jaren klant bij van Gent (45 jaar) als er al problemen zouden zijn (wat eigenlijk nooit voorkomt ) word dit gelijk opgepakt en opgelost. personeel van verkoop/ balie en garage zijn altijd vriendelijk en behulpzaam, dat waardeer ik zeer bij Toyota dealer van Gent.

W. J
18-01-2024

Fijne en kundige Toyota dealer. Ik kom hier graag voor het onderhoud van mijn auto. Goede informatie over tarieven, factuur en werkzaamheden. Bovendien uitstekende koffie

J. V
18-01-2024

Goede service, vriendelijke,goed uitleg, niet opdringerig, gewoon super Erg tevreden met de koopen de afhandeling van 2 wagens ,

A. B
11-01-2024

Uitstekende service. Ik ben zeer tevreden met de service, vriendelijkheid en uitleg als dat nodig is.

D.E. Leuvenink
05-01-2024

Alsof ik al jaren klant ben

Toyota eigenaar
04-01-2024

Top bedrijf Wij zijn erg tevreden over de dealer. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze leveren goede service je kan altijd terecht.

W.C. V
04-01-2024

snel en goed Servicebeurt werd binnen tijd en goed gedaan. Personeel was uiterst vriendelijk en terzake kundig.

Jan den Braber
01-01-2024

G.T. B
29-12-2023

Prima bedrijf, gemoedelijk, eerlijk, goede service. Fijn om er te zijn. Van Gent is en blijft een topbedrijf met medewerkers waarbij je je thuis voelt en hun werk prima doen.

Wijnand van Holland
28-12-2023

Professioneel, bekwaam en vriendelijk. Goede communicatie, extra vragen worden goed behandeld.

NN
28-12-2023

Goede service

Toyota eigenaar
21-12-2023

Begrip. Er wordt goed meegedacht tijdens de verkoop en waarvoor de auto nodig is.

Toyota eigenaar
19-12-2023

Goede service en duidelijke afspraken mbt kosten voor onderhoud Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en service

FKr.
15-12-2023

Alles prima in orde.

E. S
15-12-2023

Goede service

Toyota eigenaar
15-12-2023

van Gent, garage van en voor mensen Bij het afgeven van de auto voor een beurt, heb ik aangegeven dat ik vermoedde dat er een wiellager kapot was. Een medewerker kwam dat ook melden en gaf aan dat dat ± € 600,- kosten zouden zijn want de auto was in de garage 8 dagen te laat en dus net buiten de garantie. Ik heb zeer teleurgesteld gereageerd omdat ik 2 maanden daarvoor al had gebeld voor de afspraak en omdat een Toyota wiellager na ±70.000 km niet versleten kan en mag zijn. Heb toen een mail gestuurd aan de directeur van van Gent Ede. Hij gaf aan dat de garantieregels zeer strict zijn en dat het team er nog naar zou kijken. Een of 2 dagen later werd ik gebeld met de mededeling dat er niets aan te doen was. Ik heb toen mijn standpunt uitgelegd, heb aangegeven dat ik al jaren een lopend reclamebord ben voor Toyota en voor van Gent, ik kon dat ook via een foto bewijzen. Tijdens dat telefoongesprek met die werkplaats-chef? gaf hij aan dat ik gelijk had en dat hij er op de een of andere manier toch een garantie-zaak o.i.d. van zou maken. Dit heeft me echt getroffen! Iemand uit het midden van een organisatie die al luisterend naar een klant terug komt p de schreden van het edrijf, dat vindt heel erg fantastisch! Ik wil graag dat hij weet dat ik dit zeer gewaardeerd heb. Ik ben iemand van de menselijke maat, dat bleek hij ook te zijn, toen hij zijn nek uitstak, geweldig! Ik kan hierdoor verdergaan met mijn reclame werk voor Toyota en voor garage van Gent Ede. Hulde!!

T.W.M.M. B
15-12-2023

Tevreden klant

Toyota eigenaar
14-12-2023

Al 10 jaar lang uiterst tevreden Altijd correct in gedrag, goede service, goede vaklui

Nic K
14-12-2023

Zeer prettige garage, goede service, hebben/nemen de tijd voor je, duidelijke en prettige communicatie. Niet goedkoop!

Toyota eigenaar
14-12-2023

Uitstekende ervaring bij de dealer Uitermate vriendelijke, rustige en begripvolle verkoper.

MH
14-12-2023

Uitstekende service Na de aanschaf van mijn eerste Toyota, ik was BMW rijder sta ik echt te kijken van de hoge kwaliteit van dit automerk en de service die geleverd wordt. De eerste onderhoudsbeurt heeft mijn vertrouwen in dit merk verder doen groeien. Goed geholpen, goed vervangend vervoer, prima prijs kwaliteit niveau en een mooi rapport van de uitgevoerde werkzaamheden. Kortom een absolute aanrader!!

M.D.J. W
14-12-2023

Ben zeer tevreden over de service van van Gent Als je of voor je banden spanning of over de navigatie wordt ik zonder kosten keurig geholpen.

T. vd Heiden
14-12-2023

Uitstekende service. Van Gent is sedert lange tijd een top Dealer die mobiliteit en de klant op 1 heeft staan.

Jacco Kolstein
12-12-2023

Zeer fijne garage met vriendelijk personeen

J.T. V
12-12-2023