9,3
7.608 beoordelingen
Terug naar overzicht
01-Toyota-levert-zijn-drie-miljoenste-Hybrid-in-Europa-af-hero.jpg

Dit is de 3 miljoenste hybride Toyota in Europa!

Spaanse klant kiest Corolla Hybrid GR-Sport vanwege sportieve look en lage CO2-uitstoot

Met de rode Toyota Corolla Hybrid GR-Sport is iets bijzonders aan de hand. Deze Corolla Hatchback is de drie miljoenste hybride auto die Toyota in Europa afgeleverd heeft! Hij is gekocht door een Spaanse klant. Die koos de Corolla Hybrid GR-Sport vanwege zijn sportieve look en lage CO2-uitstoot.

Vrolijk doorrijden

Nicolás Jiménez is de gelukkige eigenaar van de drie miljoenste hybride Toyota in Europa. Voor hem is een hybride auto essentieel om steden als Barcelona en Madrid in te mogen. Hier gelden namelijk milieuzones, maar de Corolla Hybrid heeft hier vanwege zijn lage CO2-uitstoot (110 gr/km en energielabel A voor de 1.8 Hybrid) geen last van. Dus kan Nicolás vrolijk doorrijden! Op 22 juli 2020 nam hij de sleutel van zijn nieuwe Corolla Hybrid GR-Sport in ontvangst van Miguel Carsi, CEO van Toyota Spanje. Tijdens de coronacrisis dus met mondkapjes.

3mhev-miguelcarsiandnicolaacutesjimeacutenez-vrolijk-doorrijden.jpg
Geen andere auto overwogen

De Corolla Hybrid GR-Sport is voorzien van sportstoelen, 17-inch lichtmetalen velgen met een exclusief design, Bi-LED koplampen en een zwarte honingraat grille, zwarte zijskirts en zwarte sierelementen op de voorbumper. Nicolás viel naar eigen zeggen als een blok voor dit sportieve design maar had nog een goed argument om juist voor de Corolla GR-Sport te kiezen: “De Corolla Hatchback heeft voor mij het juiste formaat om comfortabel door een drukke stad als Madrid te rijden en biedt ook comfort op de snelweg tijdens lange autoritten. Ik heb geen andere auto overwogen.”

03-Toyota-levert-zijn-drie-miljoenste-Hybrid-in-Europa-af-vrolijk-doorrijden.jpg
Toyota Hybrid: voor ieder wat wils

In 2000 verkocht Toyota zijn eerste hybride auto in Europa, een eerste generatie Prius die drie jaar eerder op de Japanse markt kwam. Inmiddels worden onze zuinige en zelfopladende hybride auto’s in meer dan 90 landen wereldwijd verkocht! In Nederland bestaat het uitgebreide aanbod uit negen modellen waaronder de Yaris Hybrid, Corolla Touring Sports Hybrid, Toyota C-HR Hybrid, RAV4 Hybrid en Camry Hybrid. Voor ieder wat wils!

Toyota heeft laagste gemiddelde CO2-uitstoot

Dankzij het succes van onze hybride modellen (in 2019 was 63 procent van alle Toyota verkopen in West-Europa een hybridemodel), voldoen we al bijna aan de door de EU vastgestelde CO2-grens van 95 gr/km gemiddeld in 2021. Volgens onafhankelijk onderzoek bedraagt ons gemiddelde 97,5 gr/km. Hiermee heeft Toyota de laagste gemiddelde CO2-uitstoot van alle in het onderzoek meegenomen automerken! Onze hybride modellen hoef je zelf niet op te laden en kunnen in stedelijke gebieden geruime tijd elektrisch rijden. Ontdek ze allemaal!

Inschrijven Toyota nieuwsbrief Ontdek alle Toyota hybride modellen