9,3
7.608 beoordelingen
Terug naar overzicht
toyota-chr-15-hero

Touch & Feel Event nieuwe Toyota C-HR

Eerste kennismaking met de nieuwe Toyota C-HR

Op zaterdag 28 en zondag 29 oktober vond het Touch & Feel Evenement voor de nieuwe Toyota C-HR plaats in het Louwman Museum. Ruim duizend geïnteresseerden maakten voor het eerst kennis met het nieuwe designicoon van Toyota.

Video

Geïnteresseerden namen uitgebreid te tijd om de nieuwe Toyota C-HR zelf te ervaren. Voor het eerst konden ze de kleuren in het echt zien en ook plaatsnemen in de Toyota C-HR. Hoe zijn de materialen, hoe ruim is de kofferbak en hoe zitten de stoelen? De nieuwe grote displays werden uitgebreid getest en vrijwel alle kleuren van de sfeerverlichting kwamen voorbij. In onderstaande video blikken we terug op het Toyota C-HR Touch & Feel Event.

toyota-chr-3-reserveringen
Reserveringen

Niet alleen konden bezoekers voor het eerst alles te weten komen over de nieuwe Toyota C-HR en hem uitgebreid bekijken, ze konden de auto ook meteen reserveren. Met ruim 100 reserveringen zijn deze bezoekers gegarandeerd een van de eerste nieuwe Toyota C-HR eigenaren van Nederland! Zelf ook reserveren?

C-HR reserveren
toyota-chr-1-banner-wide
toyota-chr-25-nieuwe-toyota-c-hr
Nieuwe Toyota C-HR

De nieuwe Toyota C-HR biedt meer keuze dan ooit, met meer hybride aandrijflijnen, meer uitvoeringen en meer kleurstellingen. Welke Toyota C-HR past bij jou? 

Ontdek meer
Klanten zijn enthousiast

De bezoekers van het Touch & Feel zijn zeer positief. Stan (48) uit Nijmegen hakte op het event de knoop door. “Het ging tussen een Executive in Midnight Teal of een Première Edition in Sulphur. Ik kon beide kleuren vandaag voor het eerst zien en ik ben om. Het wordt Sulphur! Zo stoer met die zwarte achterkant!”

Ook Remco (42) uit Roosendaal is enthousiast: “Het wordt mijn derde Toyota C-HR. Sinds de eerste ben ik fan en nu mocht ik voor mijn werk een nieuwe auto uitzoeken. Dat kon er maar één worden.”

toyota-chr-38-enthousiast
toyota-chr-30-ext-achterkant
toyota-chr-21-gr-sport
Voor alle leeftijden

Stephanie (63) uit Rotterdam is samen met haar kleinkind op het evenement. “Heel fijn om de auto nu in het echt te zien en er al een keer in te hebben gezeten. Noem me ouderwets, maar ik wil eerst hebben gereden voordat ik de keuze maak. Nog een paar maanden geduld.”

Gijs (19) uit Waddinxveen is samen met zijn vader naar het Louwman Museum gekomen. “Mijn vader heeft al veel uitgezocht en nu mag ik de keuze maken welke het moet worden. Hoe leuk is dat?” Over welke het moet worden is Gijs duidelijk: “Een GR SPORT!”

toyota-chr-10-gr-sport-wide
Volledig nieuw ontmoet oudste Toyota in Louwman Museum

Niet alleen de nieuwe Toyota C-HR stal de show dit weekend, maar ook de locatie. Het spectaculaire Louwman Museum in Den Haag biedt plaats aan een van ’s werelds mooiste collecties klassieke en bijzondere auto’s. Ook de allereerste Toyota personenwagen ooit is er te bewonderen, de Toyota AA. Meer lezen over het Louwman Museum?

toyota-chr-23-louwman-museum
Lees meer over de nieuwe Toyota C-HR Inschrijven Toyota nieuwsbrief