9,4
5.196 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Gent

9,4

5.196 beoordelingen - Powered by TNS

Ik wordt vriendelijk geholpen en ben bekend bij verschillende medewerkers.

Anoniem
13-06-2014

De service en afspraken zijn gewoon korrect.

Anoniem
13-06-2014

Duidelijke afspraken die correct uitgevoerd worden. Behulpzaam en klantvriendelijk zowel in de showroom als de werkplaats of receptie.

A. Jansen (Herveld)
12-06-2014

Erg tevreden en altijd goed en professioneel behandeld!

Anoniem
12-06-2014

fietsenmakers

Anoniem
12-06-2014

Zeer klant vriendelijk en houd de klant op de hoogte van wat er gaat komen. Ik ben heel erg tevreden over de auto en over de garage waar ik hem gekocht heb.

Dasselaar (Ede)
12-06-2014

Vriendelijk bedrijf, leuke en gezellige verkopers, goede uitleg na aankoop nieuwe auto, goede service, kortom een bedrijf dat verdiend een 10 te krijgen.

R. Kesselaar (Veenendaal)
12-06-2014

Omdat ik al jaren klant ben bij Toyotadealer Van Gent te Veenendaal en zij een geweldige service bieden.

G.J. Hoogendoorn (Amerongen)
12-06-2014

betrouwbaar en klantvriendelijk. Er staan geen verrassingen te wachten. Vooraf overleg over de kosten.

Hans Stein (Tiel)
11-06-2014

Vriendelijke mensen, goede omschrijving van de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden aan mijn Toyota. De medewerkers zijn in voor een praatje.

Peter Wakker (Wageningen)
11-06-2014

prettige vriendelijke service

Anoniem
11-06-2014

Vriendelijk en correct

G. van Tiel (Leusden)
11-06-2014

ze zijn heel goed

Anoniem
11-06-2014

Goede service en vakbekwaam.

Anoniem
11-06-2014

van gent is een eerlijke en betrouwbare garage waar je op een eerlijke en vriendelijke manier word geholpen

G.J.Bosveld (Arnhem)
11-06-2014

klantvriendelijk, duidelijk, servicegericht.

Anoniem
11-06-2014

kundigheid, klantvriendelijkheid , service (zoals het verkrijgen van een vervangende auto onder zeer gunstige voorwaarden).

Anoniem
11-06-2014

Erg prettige sales en ondersteuning. Met name rondom het vinden van een goede leaseconstructie en het verkopen van de eigen auto.

Freddi Bouwman (Arnhem)
11-06-2014

Omdat we toch weer naar "Gebr. van Gent zijn gegaan".

E.L.Hampel (Veenendaal)
11-06-2014

Het is mijn derde auto daar gekocht en altijd naar tevredenheid daarom is het niet nodig voorgesteld te worden aan de werkplaats of receptie.

Giese (Veenendaal)
11-06-2014

prima service en contact

Anoniem
11-06-2014

betrouwbaar en klantvriendelijk

Anoniem
11-06-2014

Omdat garage Gebr. v. Gent vakbekwaam, gemotiveerd, eerlijk en klantvriendelijk personeel en directie heeft!!!! Dat kunnen ze niet veel bij andere garages, waaronder bijv. Louwman & Parqui in Amersfoort. Verder wil ik niet iedere keer door Louwman & Parqui importeur lastiggevallen worden iedere keer beoordelingen na een onderhoiudsbeurt!!! Wij hebben nl. 2 Toyota RAV 4 in bezit en in onderhoud bij Gebr. v. Gent.

J. Pothoven (Laren NH)
11-06-2014

Goed en betrouwbaar bedrijf

Anoniem
11-06-2014

dit keer tegenvallende communicatie : schriftelijk zonder toelichting en geen tel communicatie. Even telefoontje vanuit de servicebalie had m.i. volstaan.

Gouw/ Wagenplan (Amersfoort)
11-06-2014

Zoals al aangegeven: tot nu toe snel en goed geholpen, ook bij spoedreperaties.

Evert van den Broek (Renkum)
10-06-2014

Gewoon een Goede en een Betrouwbare Garage

J.M Van Engelenburg (Veenendaal)
10-06-2014

Alle medewerkers, van welke afdeling dan ook, zijn zeer deskundig, professioneel en zeer klant vriendelijk. Geven goede inruilprijzen, maar vergeten niet dan ze ook geld moeten verdienen om brood op de plank te houden. Zeer goede klantvriendelijkheid/zakelijkheid verhouding.

J.W. van Dijk (Veenendaal)
05-06-2014

Zeer vriendelijke en vakkundige medewerkers. Zeer goede verhouding klantvriendelijkheid/zakelijkheid. Maken altijd waar wat ze beloven.

J.W. van Dijk (Veenendaal)
05-06-2014

duidelijke afspraken en ook zo uitgevoerd

Anoniem
05-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.