9,4
5.196 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Gent

9,4

5.196 beoordelingen - Powered by TNS

Jammer Wanneer elke keer dat je de auto ophaalt je met het opentrekken van de deur weer een verrassing staat te wachten of er krassen bij zijn gekomen is een beetje jammer. En dan bedoel ik al het kunststof rondom de deur. Hiervoor 8/9 jaar klant bij Braber in ede geweest en nog nooit is er zo iets voorgevallen dus of ik heb elke keer dikke pech of het is de normaalste zaak. Ook uiteraard veel goeie ervaringen hier in ede maar dit is wel iets wat mij misschien doet besluiten voortaan naar Veenendaal te gaan (ook niet uitgesloten dat het alsnog gebeurt). Jammer want het is zo’n fijne garage maar elke keer over zulke dingen moeten zeuren (wat niet nodig hoort te zijn) heb ik geen zin in.

R. K
11-11-2021

Top garage Al jaren klant. Zeer te vreden met onderhoud. Vriendelijk personeel.

F.H.A. Oude Wansink
28-10-2021

Zeer fijne dealer. Toyota van Gent is een zeer fijne dealer waar service voorop staat. Men is altijd netjes en beleefd, maar vooral ook persoonlijk. Het is ook niet voor niets dat ze wederom de Toyota Ichiban award gewonnen hebben.

W.J. Septer
25-10-2021

Toyota in Ede tot in de puntjes..dikke 10!!! Zoals altijd ben ik meer dan tevreden over de medewerkers van de Toyota dealer in Ede. Hun klantvriendelijkheid, servicegerichtheid en grote professionaliteit, zorgen er mede voor samen een fijne sfeer te creeren. Zij krijgen van mij een dikke 10!!! Een hele prettige garage voor jaren goed onderhoud van mijn Toyota.. En bovendien, de koffie staat altijd klaar! Een zeer tevreden Toyota eigenaar...

F.L.M. De Jonge
22-10-2021

Supper goed geholpen

W.C. B
21-10-2021

zeer net bedrijf goede verkopers lekkere koffie zeer netjes behandeld super

F. B
21-10-2021

Heel goed Ben erg tevreden alles is zeer goed en netjes gedaan .

H.J. O
13-10-2021

Goede service en vriendelijke ontvangst

J. V
12-10-2021

Super klantvriendelijk Alles klopt.

Toyota eigenaar
08-10-2021

een echte garage met service perfecte afspraak van tijd en prijs goede koffie plezierig en vriendelijk personeel die alle tijd voor je nemen om vragen te beantwoorden , met duidelijke uitleg zonder moeilijke woorden of benamingen , zeer tevreden als klant .

A.G. H
08-10-2021

Gastvrijheid. Duidelijkheid Ik woon in Zoetermeer en heb mijn Aurus toevallig bij van Gent gekocht. De hele benadering van inruil en aankoop was een prettige ervaring. Kreeg een eerlijke inruilprijs en bij de nieuwe occasion wat extra's die ik graag wilde. Ook het gratis lidmaatschap van een jaar op het Gelders landschap vond ik bijzonders in plaats van een fles wijn. Mij heeft het doen besluiten om in ieder geval de eerste jaarbeurs door van Gent te laten uitvoeren. Een duidelijke tijdafspraak gemaakt die stipt is nagekomen. Ik denk er sterk over om ook de volgende beurt in Ede te laten uitvoeren.

R. R
08-10-2021

Net bedrijf ,goede service ,en erg klantvriendelijk Ben erg tevreden met van Gent en kom graag voor service uit Friesland

Toyota eigenaar
22-09-2021

Kwaliteit en service! Al vele jaren worden we zeer vriendelijk onthaald. Goede service en goede kwaliteit. Een aanrader!

J. Haasjes
20-09-2021

Service van Hoge klasse ze doen alles precies zoals men mag verwachten, en dan nog iets meer

Toyota eigenaar
18-09-2021

Fijne dealer Ik ben al ruim 30 jaar klant bij de Gebr. van Gent en ik zie geen enkele reden om daar verandering in aan te brengen. Fijne en betrouwbare garage met fijn en kundig personeel. Doen waar ze voor staan!

Jack Ruijsch
17-09-2021

Service gericht bedrijf Personeel van Van Gent, zowel verkoop als onderhoud, zijn uitermate vriendelijk, informatief en staan altijd klaar om je zo snel mogelijk te helpen. In één woord, een topbedrijf.

Toyota eigenaar
17-09-2021

Toyota waardig! Uitstekend bedrijf, goede en professionele service.

H.W. Kloeze
17-09-2021

Goede service Klantvriendelijk

Toyota eigenaar
16-09-2021

acculeeg na 3 dagen na de 12 jaars beurt, was de accu volkomen leeg. ik heb hierover gebeld en ik vond de reacties van 3 man personeel Receptie, nog een en iemand van de garage. niet klantvriendelijk niet vakkundig en niet servicegericht. ondertussen heb ik de storing zelf verholpen.

Toyota eigenaar
16-09-2021

Fantastisch service Wij zijn zeer tevreden met de goede service van Toyota van Gent veenendaal

A.H. E
15-09-2021

Zeer tevreden Mijn fietsendrager, gekocht bij een ander bedrijf, kreeg ik niet op de trekhaak. Toyota Van Gent hielp meteen. Kreeg ook nog een halfuur "fietsendragersles. Kosten?? 0,0. Naar zo een garage ga je toch terug?

M. R.
15-09-2021

Mooi bedrijf Bij de koop van mijn Toyota RAV4 ben ik geholpen door jonge enthousiaste medewerkers van Van Gent met verstand van zaken. Op deze wijze tot een keuze gekomen waar ik nog steeds zeer tevreden over ben.

A. S. te Ede
15-09-2021

Goede service en klant vriendelijkheid.

H.A. van der Rijst
15-09-2021

voortreffelijke service Behandeling kan niet beter.

L.A. De Groote
14-09-2021

Totaal plaatje Ik rij al lang auto. De service die ik bij van Gent ervaar is bijzonder. Dit betreft zowel de verkoop en bij onderhoud. Perfect.

Toyota eigenaar
14-09-2021

Heel fijn bedrijf en zeer gast vrij Super bedrijf

W. S
14-09-2021

goede service ik ben zo tevreden over deze dealer. Je wordt zo vriendelijk geholpen. Ook als je vragen heb dan wordt er geluisterd en een oplossing gezocht. Kan alleen maar zeggen toppie.

M.W. V
14-09-2021

Fantastische service Bij Toyota Van Gent draait alles om de klant. Ik zou daar wel een boekje over kunnen volschrijven, maar ieder bezoek voelt voor mij alsof ik bij goede vrienden over de vloer kom en een aantal van de medewerkers ken ik dan ook vrij redelijk. Binnen ons gezin rijden nu 3 Toyota's en dat geeft natuurlijk wel aan dat zowel mijn vrouw, mijn dochter en ikzelf uiterst tevreden ben over Van Gent.Met 'uiterst tevreden' doe ik ze eigenlijk tekort, want ik hoef maar te vragen en het wordt voor me geregeld. Om kort te gaan, superlatieven schieten tekort om mijn lof voor Van Gent te duiden.

H.C. Lit
14-08-2021

Onderhoud was TOP ! Ik ben zoals altijd zeer tevreden over de werkwijze mbt tot het onderhoud van mijn Toyota

Bart de Gooijer
12-08-2021

Van Gent is voor mij een betrouwbare Toyota dealer en dit kom je niet vaak tegen. De onderhoudsbeurt is goed uitgevoerd en de auto kreeg ik schoon en netjes terug. Het contact met de service medewerker was heel goed en duidelijk. Ik vind deze autodealer een echte aanrader ook de service. Een echt compliment.

T.A. S
07-08-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.