9,4
5.256 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Gent

9,4

5.256 beoordelingen

Vertrouwd adres Vanaf 2012 door aanrijding bij nieuwe woning terecht gekomen. Sedert vijf jaar verhuisd wat verder weg, maar deze garage gehouden.

Toyota eigenaar
06-05-2022

een prettige dealer met deskundig personeel. voor onze aankoop van de nieuwe RAV waren we het snel eens, goede begeleiding tijdens de aankoop en after sales.

Hout & Keramiek
06-05-2022

Net en betrouwbaar autobedrijf Wordt altijd netjes te woord gestaan en bellen op wat de verwachte kosten gaan worden

C. B
25-04-2022

Warme klantgerichte en persoonlijke benadering Zeer tevreden over de open klantgerichte benadering en de oprechte aandacht voor onze wensen en behoeften. Heeft geresulteerd in de aanschaf van onze Toyota Yaris Cross, waar wij ontzettend blij en gelukkig mee zijn.

Toyota eigenaar
22-04-2022

Gastvrij en klantgericht Je kunt je geen betere garage wensen. Altijd alles piekfijn geregeld, zowel aan de telefoon, als aan de balie. Super service!

Toyota eigenaar
21-04-2022

Goede service en betrouwbaar De service is goed. Van Gent is betrouwbaar en ik ga ervan uit dat ze eerlijk zijn en niet meer doen dan nodig is.

K. B
21-04-2022

Van Gent in alle opzichten zoals geen ander georganiseerd.

Toyota eigenaar
12-04-2022

Top service Goede service, zeer vriendelijke mensen

Toyota eigenaar
08-04-2022

3 sterren ik woon in Ede en een fijne dealer

A. T
07-04-2022

Geweldige service, vakmanschap en klantvriendelijkheid. Ik ben erg tevreden over de service en communicatie.

J. K
07-04-2022

Onderhoudsbeurt Service is goed , leenauto was mogelijk , kosten voor een onderhoudje (filtertjes bougies olie en uitlezen van t hybridesysteem) "gratis apk" 550,- Dit vindt ik zelf erg duur voor alleen een onderhoudsbeurt (deze auto heeft geen distributieriem en spanners of waterpomp die bij andere autos wel vervangen wordt)

P.J.H.
31-03-2022

Toyota eigenaar
31-03-2022

Klantvriendelijk en gastvrije ontvangst. Prettig garagebedrijf met enthousiaste medewerkers. Goede informatie en correcte aflevering.

F. G
30-03-2022

J.W. D
18-03-2022

Een autobedrijf waar ze weten hoe het werkt Zeer tevreden ! Altijd vriendelijke ontvangst, correcte afhandeling van gedane zaken en dat met eerlijke communicatie

Knoxville
17-03-2022

Toyota eigenaar
16-03-2022

Fijn bedrijf Toyota van Gent is een prettig bedrijf. Vriendelijk, goede service en op een niet opdringerige manier in staat om met je mee te denken. Servicebeurten leveren nooit ‘verrassingen’ op

H.J. D
15-03-2022

M. V
15-03-2022

Een garage waar je graag komt. Zeer tevreden met behandeling, service. Altijd even correct. Een garage waar je niet gauw weg gaat.

R.P.M. F
11-03-2022

Het is altijd goed toeven bij van Gent Veenendaal Het was goed weer bij jullie te zijn, samen met mijn vrouw. Vriendelijke mensen die je zie staan. Altijd koffie en fruit, ook leenfietsen beschikbaar. De auto loopt weer goed.

P.C. V
10-03-2022

Fantastische dealer! Geweldige service die boven alle verwachtingen uitstijgt. Rustige uitleg, transparant in leveringsproblematiek door corona en bovenal geen opdringerige verkoop. Hier nemen ze echt de tijd voor je en wordt je gewaardeerd als klant. Je gaat met een gerust hart de deur uit waarbij je alle ruimte krijgt om door middel van een uitgebreide proefrit een goede keuze te maken. Geen onnodige bureaucratie, maar op basis van vertrouwen. Dat geeft een gerust en goed gevoel. Top! Credits aan verkoper Breunis die ons van A tot Z uitstekend heeft geholpen!

R. Molenaar
10-03-2022

Goede begeleiding Vertrouwd adres en heel fijn geholpen.

Toyota eigenaar
04-03-2022

Vakzaak Zeer vriendelijke en kundig personeel en komen de afspraken volledig na.

R.W.G. L
25-02-2022

Staat altijd paraat maakt niet uit bij welke afdeling je zijn moet, alles wordt snel en accuraat uitgevoerd, Wij zijn zeer tevreden over de Toyota dealer Firma van Gent en alle medewerkers.

M. v E.
25-02-2022

Vriendelijk personeel en goede service Ben altijd heel vriendelijk geholpen en de service is gewoon goed

M. Massarrat
24-02-2022

Topbedrijf

J.J. V
18-02-2022

Bewezen betrouwbaar, Bewezen betrouwbaar, ook als het onverwacht tegenzit, altijd betrokken.

Peter M K
18-02-2022

Eigenlijk vind ik gedoe over waarderingen wel erg doorslaan ! Vertrouwen jullie jezelf wel ? Hoe waarderen jullie jezelf? Graag antwoord ( kost maar …. Minuten ) ben reuze benieuwd! Groeten van een zeer tevreden klant .Henk

H. L
17-02-2022

Prima service goede prijs Vriendelijk personeel

Henk van Burken
17-02-2022

Kwaliteit Ik ben erg tevreden over de service van Toyota van Gent

W.A. V
16-02-2022