9,4
4.349 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Gent

9,4

4.349 beoordelingen - Powered by TNS

Een bedrijf waar je geen nummer bent maar een mens.

J Diepeveen (Rhenen)
23-06-2021

De garage is te duur geworden. Zelfs voor zaken die geen extra werk en tijd vragen moet je betalen.

Jan van Grootheest (Veenendaal)
23-06-2021

Vriendelijk, werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd, zij bellen eerst indien er extra werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Karel Kroeze (Leiden)
23-06-2021

Fijne garage waar de auto altijd prima onderhouden wordt, fantastisch! Achter de receptie en aan de telefoon altijd klantvriendelijk en correct, ze informeren je altijd. Dikke pluim voor alle mensen die aan mijn of voor mijn mooie Yaris hebben gewerkt!

Koning (Veenendaal)
23-06-2021

Vakkundig en vriendelijk personeel.

Dhr cjg van viegen (Veenendaal)
23-06-2021

Al jaren de beste dealer van Nederland.

Guly (Ede)
23-06-2021

Omdat alles van a tot z klopte, ontvangst, info, als klant kon ik altijd bellen als er iets was enz.

D Freund
23-06-2021

Je wordt netjes en vriendelijk geholpen, top.

A hovestad
21-06-2021

Altijd vriendelijk, meedenkend en servicegerichte medewerkers.

W van Essen
21-06-2021

Prima service, duidelijke afspraken.

Eric van der Graaf (Veenendaal)
21-06-2021

Vriendelijk en betrouwbaar personeel. Hele goede service.

Yvonne Wildeman (Veenendaal )
21-06-2021

Prettige ontvangst, er wordt geluisterd en meegedacht, duidelijk verhaal m.b.t. extra werkzaamheden, geen verrassingen m.b.t. de rekening die mij meeviel. Al jaren klant, erg tevreden.

h van hunnik (amersfoort )
21-06-2021

Omdat ik altijd goed geholpen word. Men is vriendelijk en hulpvaardig en alles in goed overleg. Voor meerwerk word ik altijd gebeld. Geweldig fijne wachtruimte met drinken en fruit.

Dhr.J.J. v. Hof (Barneveld)
21-06-2021

Het werk is naar volle tevredenheid uitgevoerd.

J.J. Scholten (Wageningen )
21-06-2021

Goede service.

AM Worminkhuijzen (Ede)
21-06-2021

Ben over alles zeer tevreden.

Wim van plateringen (Ede)
21-06-2021

We zijn heel fijn geholpen, goede duidelijk informatie gekregen, echt top. En we rijden nu in een topauto!

fam Versluis (Ede)
21-06-2021

Betrouwbare dealer die duidelijk uitlegt wat de onderhoudsbeurt inhoudt. De medewerker van de werkplaats legt uit, na de beurt, wat hij gedaan heeft en dat er in dit geval geen bijzonderheden geconstateerd waren. Nog extra uitleg gegeven over gebruik van airco. Prettige wachtruimte en vriendelijke medewerkers.

Jos Veldman (Den Haag)
21-06-2021

Zeer klantvriendelijk. Goede service. Goed contact met de werkplaats als met de verkoop.

M Vogelaar
11-06-2021

Altijd perfecte service en wat er beloofd wordt, wordt ook gedaan.

Rob van den Brink (Woudenberg)
11-06-2021

Bij deze garage word je vriendelijk geholpen, er staat altijd iemand direct voor je klaar. Bij telefonisch contact word je correct en adequaat geholpen. Bij de verkoop doen ze hun best om tegemoet te komen aan je wensen, geen harde onderhandelingsmentaliteit. Er hangt een familiaire sfeer in het bedrijf.

Trudy Leever
11-06-2021

Een deskundig en betrokken staf dat de uitstraling van een familiebedrijf kenmerkt.

Peter M. (Gorssel)
11-06-2021

Van Gent Garage, echt familiebedrijf met oog voor de klant. Hebben ook weinig personeelswisselingen, geeft nog meer vertrouwen.

Roel ten Klei (Veenendaal)
11-06-2021

Fijne zaak, hebben er net onze derde auto gekocht.

H Blumers (Schiedam)
03-06-2021

Fijne garage.

Jan jjJansen (Voorthuizen )
03-06-2021

Totale plaatje van welkom bij binnenkomst, uitvoeren afgesproken werkzaamheden tot weer afhalen van de auto klopt gewoon.

Rini van Dijk (Veenendaal)
03-06-2021

Ik word altijd netjes geholpen en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

v Ravenswaaij (Ede)
03-06-2021

Ik vond het getuigen van service dat mijn auto thuis opgehaald werd en een vervangende auto voor de deur gezet werd. Tevens kreeg ik uitleg over de vervangende auto. En dat voor €17,50....Keurig...

Mevrouw D. Thjssen (Wageningen )
03-06-2021

Altijd vriendelijk, gastvrij, duidelijk, helder, meedenkend en niet opdringend. Gewoon een TOP garage.

Bert van den Berg (Bennekom)
03-06-2021

Ik ben al 20 jaar klant bij Gebr. van Gent en ben erg tevreden over de klantvriendelijke houding van de mensen die er werken.

Joke Kuiphuis (Bennekom)
03-06-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.