9,4
5.196 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Gent

9,4

5.196 beoordelingen - Powered by TNS

Bij de dealer staat de klant centraal.

Dhr. Aloys
30-06-2021

Ik had gevraagd of ze mijn banden wilden nakijken. Ze belden netjes dat ik toch nieuwe banden nodig had.

Barry hendriksen (Veenendaal )
30-06-2021

Ik ben zeer tevreden over de manier van werken, hun fantastische service en de echt vriendelijke omgang met hun klanten.

Hans van Pol (Wageningen)
30-06-2021

Beste autobedrijf dat ik ooit heb meegemaakt. Zeer klantvriendelijk en eerlijk. Ga er met plezier naartoe.

J.Loos (Veenenedaal)
30-06-2021

Ziet er keurig uit, personeel is vriendelijk, service is goed.

Sam Ali van sam4clean (nijkerk)
30-06-2021

Prima klantbenadering en behandeling. Vriendelijk.

Rinus en Gerda (Zuid- Holland)
30-06-2021

Fijne garage, goede uitstraling, vakkundig personeel.

Wh.veldhuizen (Ede)
30-06-2021

Ben zeer tevreden en prettig personeel. Zeer correct, ik krijg altijd goede medewerking.

M van der Walle
30-06-2021

Bij de dealer is mijn auto in goede handen. Medewerkers zijn kundig, eerlijk en oprecht. Uit te voeren werkzaamheden worden zorgvuldig met de klant afgestemd en ik heb nog nooit iets te klagen gehad over de uitgevoerde werkzaamheden of de prijs.

Marinus Dansen (Apeldoorn)
30-06-2021

We hadden op korte termijn een nieuwe auto nodig. De dealer heeft hierbij meer dan zijn uiterste best gedaan. Binnen 14 dagen konden we hem al ophalen. Super gewoon!

Isabel Overijnder (Amersfoort)
30-06-2021

Een autogarage waarbij de service uitstekend is. Je wordt altijd goed geholpen en goed op de hoogte gehouden. Het voelt vertrouwd om de auto in te leveren wanneer dit nodig is. Fijne autogarage ook om een auto te kopen. Maak niet uit welke autogarage dichter bij huis is, ik breng mijn auto graag bij deze dealer.

D. Randewijk
25-06-2021

Bij dit bedrijf weten ze wat klantvriendelijkheid en service is.

B Krol (Elst(gld))
24-06-2021

Vriendelijk, behulpzaam en nog altijd een tevreden klant!

Tayler Featherstone (Veenendaal)
24-06-2021

Een prima georganiseerd bedrijf. Er werken aardige mensen, die bovendien hun best doen om je tevreden weer naar huis te laten gaan. Toyota is top, je auto rijdt goed en je gaat blij naar huis.

Martijn Tjoelker (Velp)
24-06-2021

Prettig contact, vriendelijk personeel, goede koffie, prima leenfiets en heel goede service!

R.H.J. van der Veer (Leusden.)
24-06-2021

Aankoop van onze CHR werd zeer professioneel en klantvriendelijk behandeld. Serviceafhandeling professioneel en klantvriendelijk. Afspraken.

J Schuengel (EDE)
24-06-2021

Prettige garage en personeel.

Cees van Es (Ede)
24-06-2021

Een bedrijf waar je geen nummer bent maar een mens.

J Diepeveen (Rhenen)
23-06-2021

De garage is te duur geworden. Zelfs voor zaken die geen extra werk en tijd vragen moet je betalen.

Jan van Grootheest (Veenendaal)
23-06-2021

Vriendelijk, werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd, zij bellen eerst indien er extra werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Karel Kroeze (Leiden)
23-06-2021

Fijne garage waar de auto altijd prima onderhouden wordt, fantastisch! Achter de receptie en aan de telefoon altijd klantvriendelijk en correct, ze informeren je altijd. Dikke pluim voor alle mensen die aan mijn of voor mijn mooie Yaris hebben gewerkt!

Koning (Veenendaal)
23-06-2021

Vakkundig en vriendelijk personeel.

Dhr cjg van viegen (Veenendaal)
23-06-2021

Al jaren de beste dealer van Nederland.

Guly (Ede)
23-06-2021

Omdat alles van a tot z klopte, ontvangst, info, als klant kon ik altijd bellen als er iets was enz.

D Freund
23-06-2021

Je wordt netjes en vriendelijk geholpen, top.

A hovestad
21-06-2021

Altijd vriendelijk, meedenkend en servicegerichte medewerkers.

W van Essen
21-06-2021

Prima service, duidelijke afspraken.

Eric van der Graaf (Veenendaal)
21-06-2021

Vriendelijk en betrouwbaar personeel. Hele goede service.

Yvonne Wildeman (Veenendaal )
21-06-2021

Prettige ontvangst, er wordt geluisterd en meegedacht, duidelijk verhaal m.b.t. extra werkzaamheden, geen verrassingen m.b.t. de rekening die mij meeviel. Al jaren klant, erg tevreden.

h van hunnik (amersfoort )
21-06-2021

Omdat ik altijd goed geholpen word. Men is vriendelijk en hulpvaardig en alles in goed overleg. Voor meerwerk word ik altijd gebeld. Geweldig fijne wachtruimte met drinken en fruit.

Dhr.J.J. v. Hof (Barneveld)
21-06-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.