9,4
5.256 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Gent

9,4

5.256 beoordelingen

Een dealer zoals deze hoort te zijn! Van Gent probeert u op alle manieren van dienst te zijn. Ik ben zeer tevreden met de aankoop van mijn Toyota en het traject hiernaartoe. Ik kom zelf niet uit de buurt van de Van Gent dealers maar was na veel ontevredenheid van andere dealers naar Van Gent getipt. Hier werd ik keurig ontvangen met een lekkere kop koffie. Ik kon proefrijden in de juiste uitvoering zonder dat ik hiervoor 3 formulieren en handtekeningen moest zetten. De verkoopadviseurs zijn specialistisch, ontvangen u hoffelijk en denken mee in oplossingen. Zo kon ik al 3 maanden rijden in een auto terwijl de mijne in bestelling stond. Kort samengevat; een zeer fijne dealer!

J. Knol
16-02-2022

topservice, al 30 jaar voor ons al 30 jaar zijn wij klant bij van Gent , dat zegt genoeg denk ik

J.G. De Kruijf
08-02-2022

Goede garage, goede service Het onderhoud aan de auto is prima. Vriendelijke mensen, goede service en altijd even tijd voor je,vooral ook bij een spoedje

Toyota eigenaar
03-02-2022

fijne en vakundige mensen Ik ben erg goed geholpen bij het uitkiezen en vergelijken voor de aankoop van een nieuwe auto. Er werd goed meegedacht en er was enorme bereidheid om ook de proefrit tot een echte reëel ervaring te maken. De heren in de showroom nemen me serieus en zijn vriendelijk en behulpzaam. Het voelt oprecht ipv een stelletje "gladde verkopers"

Raffie on the road
03-02-2022

Goede service Top toyotadealer. Vriendelijk personeel en een zeer goede service en ze geven een goede inruilprijs. Dit alles gaf ook gelijk de doorslag om hier de nieuwe Toyota te kopen.

Toyota eigenaar
03-02-2022

ik ben heel tevreden met de Toyota in Ede heel erg tevreden

Toyota eigenaar
30-01-2022

Een fijn bedrijf met aandacht voor de cliënt.

R. T
28-01-2022

Altijd vriendelijk en behulpzaam klasse

J. V GINKEL
27-01-2022

Top dealer we komen daar met heel veel plezier

Toyota eigenaar
27-01-2022

Fantastisch bedrijf. Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf en kom hier al meer dan 26 jaar.

J.B.J. van Loveren
20-01-2022

Prettige dealer met mooie, betrouwbare auto's Een jaar geleden kochten we hier onze Toyota Auris Hybride uit 2013. Al vanaf het eerste contact moment een zeer prettige ervaring. We konden niet langs i.v.m. de lockdown, maar kregen een proefrit aan huis. Wat een luxe! De auto had al 180.000 km op de teller, maar dat hadden we op basis van de proefrit nooit kunnen raden. Hij reed nog zo ontzettend prettig en gezien dit hybride platform en de Auris in het algemeen een uitstekende repatuatie hebben qua betrouwbaarheid, durfden wij het wel aan. Recent is het eerste onderhoud en APK gedaan en ook daar uiterst tevreden over. Kortom: wij zijn er blij mee!

B. B
11-01-2022

Voelt goed ??

M. D
10-01-2022

Net zo vertrouwd als 40 jaar geleden Na 40 jaar weer een auto bij van Gendt gekocht. Verbazend dat de vroegere eigenaren er nog waren en we oude herinneringen konden ophalen. Erg goede service en niet opdringerig. Top-garage

J. v d Kraats
30-12-2021

Top bedrijf, excellente service, gemoedelijke (huiselijke) sfeer. Top bedrijf, excellente service, gemoedelijke (huiselijke) sfeer. Ook erg fijn om daar in alle rust (als je op je auto wacht) onder veilige omstandigheden (Covid-19) met je laptop verder te werken met een ruime keus aan koffie-varianten ;-)

Wijnand van Holland
28-12-2021

B. V
23-12-2021

goede service Tevreden

Toyota eigenaar
17-12-2021

Blij met de nieuw Yaris Het is een fijn traject geweest, de aankoop met de daarbij behorende inruil en de aflevering van de nieuwe Yaris. Een betrouwbare no-nonsens dealer die het belang van de klant hoog in het vaandel heeft staan. Dank aan het volledige van Gent team.

Rob en Elly
17-12-2021

Superdealer Ik ben zeer tevreden over de begeleiding tijdens de aankoop en afhandeling van onze nieuwe Yaris Cross!

W.v.L
17-12-2021

Goed

Toyota eigenaar
11-12-2021

J.Th. Jansen
11-12-2021

En menselijke benadering en dat ze de tijd voor je nemen De vriendelijk heid goede adviezen en dat ze je de tijd gunde om tot een goede beslissing te komen.

W.J. Van meenen
11-12-2021

Geweldige service Bij Van Gent winden ze er geen doekjes om, de klant staat centraal! De servicegerichtheid staat hoog in het vaandel. Er word met je meegedacht en alles wat mogelijk is word met je door besproken. Ze nemen nog echt de tijd voor je. Wil je een Toyota, ga dan naar Van Gent!

S. Van D
10-12-2021

Een betrouwbare garage Ik heb mij na al die jaren dat ik klant ben mij prettig gevoeld.

Toyota eigenaar
07-12-2021

Hele fijne dealer

D. R
03-12-2021

Onderhoud van onze Yaris Hybride Wij zijn zeer te vrezen over de service

Bart Heer3
25-11-2021

Geweldige service Mijn Auris moest voor een grote beurt, een bandenwissel voor de winter en een APK- keuring. Er werden geen onnodige reparaties uitgevoerd. Als er iets moet gebeuren bellen ze eerst om te vragen of de reparatie of onderhoud mag plaatsvinden. Al het personeel is supervriendelijk. Dit maakt een bezoek aan van Gendt ook een uitje.

R. E
18-11-2021

Geweldig Zoals alle vorige keren is onze nieuwe auto weer zeer netjes afgeleverd. Heel erg tevreden weer, uitstekende service!

R. Speelziek
18-11-2021

Al jaren erg tevreden.

Toyota eigenaar
17-11-2021

Helemaal tevreden! Na jaren met volle tevredenheid volkswagen gereden te hebben vorig jaar "gevallen" voor de Toyota Yaris hybride. Tot nu toe geen spijt van gehad, wat een kanjer. Daar komt zeker nog bij dat ik telkens weer blij word van mijn bezoekjes aan Van Gent. Fijne, vriendelijke mensen, die telkens weer voor je klaar staan, helemaal geweldig!

J.C. v
16-11-2021

Fijn bedrijf, ook als je voor advies komt!

Mark Zwijn
15-11-2021