9,4
4.349 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Gent

9,4

4.349 beoordelingen - Powered by TNS

Perfecte service, betrouwbaar.

Jan Peters (Velp)
03-06-2021

Ontzettend professioneel en vriendelijk geholpen.

Gea IJssel de Schepper (Ede)
03-06-2021

Ik ben keurig geholpen en geen vervelende verrassingen.

Rein van Woerden (Voorthuizen)
03-06-2021

Ook dit jaar ben ik weer zeer tevreden over de uitvoering van de onderhoudsbeurt aan mijn auto. Niet alleen de uitvoering van de onderhoudsbeurt, maar ook de persoonlijke aandacht geven een vertrouwelijk gevoel.

Jaap van Barneveld (Driebergen-Rijsenburg )
27-05-2021

Altijd goede service, komen hun afspraken na, vriendelijk geholpen.

P. Gerdes
27-05-2021

Hele fijne Toyota dealer, wordt altijd uitstekend geholpen en ze maken tijd voor een praatje.

H. Stoof (Woerden )
27-05-2021

Klantvriendelijk, verstand van zaken, komen afspraken na, prijs kwaliteit verhouding is goed.

Sandra van Lexmond (Elst (Utr))
27-05-2021

Er was een pech situatie ontstaan waarbij het niet duidelijk was hoe deze was ontstaan. In eerlijk en open overleg kon geen van ons met zekerheid zeggen waar de oorzaak lag en wie de dure reparatie moest betalen. Van Gent bood aan de kosten te delen. Dat had niet gehoeven! In de tussentijd hebben wij meerdere auto's mee gekregen als vervangend vervoer om te kunnen kijken of vervanging door een nieuwe een optie was. Wij kregen alle medewerking en alle ruimte, mochten langdurig testen. Uiteindelijk besloten onze oude auto toch te repareren zodat wij rustiger op een beter moment naar een jonger model kunnen kijken. De reparatie was snel uitgevoerd en de rekening viel enorm mee. Als service was ook de beurt én wat kleine vervangingen niet eens in rekening gebracht. En onze auto weer schoon gewassen retour. Wij willen geen ander merk meer en zullen altijd bij deze dealer blijven!

Paul (Oosterbeek)
27-05-2021

Uitstekend topbedrijf, klantvriendelijk, betrouwbaar, eerlijk, de beste monteurs. Ik kan me geen betere Toyota dealer wensen.

Mevr. A. Kuijvenhoven (Ede)
27-05-2021

Serieus en betrouwbaar bedrijf.

Letty Donselaar (Veenendaal)
27-05-2021

Goed bedrijf. Vriendelijk personeel en eigenaren.

Henk van Noort (Barneveld)
25-05-2021

Klantvriendelijke en correcte behandeling staat hoog on het vaandel.

Breun Gaasbeek (Oosterbeek)
21-05-2021

De dealer is sterk op service gericht, denkt met je mee, houdt zich aan de afspraken en is altijd bereid een helpende hand toe te steken als er nog iets moet gebeuren. Legt alles goed uit, wat er aan de auto is uitgevoerd. Als ze ook maar even je kunnen helpen, doen ze dat.

Aad Vos (Veenendaal)
19-05-2021

Toyota is een onderscheidend automerk; ik rijd jaarlijks veel snelwegkilometers en heb goede ervaringen met zowel de Aygo als de CHR. De dealer is een zeer betrouwbaar bedrijf met vriendelijke en kundige medewerkers. Kortom, een uitstekend bedrijf!

Bert van Leeuwen (Renswoude)
19-05-2021

Vriendelijke receptioniste en werkplaatschef, de tijd genomen om wat uit te zoeken en volledig antwoord te geven. Bij ontvangst sleutel jongeman achter de balie mag wat vriendelijker meer met een lach en niet een sleutel van een leenauto geven en zeggen hij staat daar ergens om vervolgens een hele rij af te moeten zoeken en de leenauto staat helemaal achteraan. Geef dan aan dat de auto achteraan staat i.p.v. een hele rij met auto’s af te lopen en zoeken.

Ferry (Bussum)
19-05-2021

Niet voor niks is de dealer al eens de beste garage van Nederland geweest. Die verwachtingen worden keer op keer moeiteloos waargemaakt. Ik heb al aardig wat ervaringen met andere merken/dealers en deze garage is de reden dat ik Toyota rij!

van Galen (Driel)
19-05-2021

Bij de dealer staat service en een warme, persoonlijke benadering centraal. Je wordt als klant gewaardeerd. Ook is er na aanschaf van een auto nog steeds aandacht voor de auto en als er wat is, zal men niet schromen een probleem snel en adequaat te verhelpen. Wij zijn tevreden Toyotarijders mede door deze dealer.

Dhr. P. Overbeek (Veenendaal)
19-05-2021

Altijd een vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg bij de km-beurt. Kortom uitstekende service.

Riet Sagius van Amerongen (Vianen )
19-05-2021

Kwaliteit, uitstraling en vriendelijkheid.

R Jansen (Oosterbeek )
19-05-2021

Zeer vriendelijke en bekwame mensen.

Pim Bremer (Harskamp )
14-05-2021

Ik ben zeer tevreden, alles wordt professioneel gedaan. Alles wordt van tevoren besproken dus geen verrassingen.

A Schiltmans (Veenendaal)
12-05-2021

Al 35 jaar klant en altijd super service gehad. Kortom topgarage en personeel.

Wim van de Kolk (Veenendaal )
12-05-2021

Hele fijne garage, voor zowel aankoop als onderhoud!

Dennis van den Dikkenberg (Scherpenzeel)
12-05-2021

De werkzaamheden worden goed uitgevoerd, het personeel is vriendelijk en er is een goede wachtruimte met koffie.

Florence Derksen (Ede)
12-05-2021

Gewoon goed en nette afhandeling, behalve pluspoolkap van 12 accu niet correct teruggezet. Het lag in de kofferbak.

Ruben v/d Woestijne
12-05-2021

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

mevr C Siebes van Geel (Ede)
07-05-2021

Servicebeurt laten uitvoeren en ontstekingsschakelaar onder garantie laten vervangen. Ook bij de servicebeurt aangeven dat het navigatiesysteem niet goed meer werkt. Bij het aan zetten van de navigatie blijft het systeem constant "kaart wordt geladen" aangeven. Oplossing van de werkplaats zou een kaartupdate zijn. Kosten 171 euro. Maar men kon geen garantie geven dat het probleem dan opgelost zou zijn. Dus risico voor de klant, kosten 171 euro en een niet-werkend navigatiesysteem. Dat is ook niet goed bij een eventuele inruil van de auto. Jammer dat dit probleem niet door een reset van het systeem is op te lossen.

J. TEN HAVE (EDE)
07-05-2021

Tot op heden ben ik op een zeer prettige wijze geholpen zowel mondeling als ook op technisch gebied.

Dhr. J.M.Hanse (Ede)
07-05-2021

Geweldige service, persoonlijke benadering en expertise.

A. van de Kerkhof (Arnhem)
07-05-2021

Uiterst klantvriendelijk, denkt met de klant mee. Voelt als thuis komen.

M. Vink (Zeist)
05-05-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.